Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Lotus Hotel Masjid India

No 45 Jalan Melayu, Chinatown, Kuala Lumpur, Malajsie 50100 (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Koupelna Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hosty Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Okolí Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Exteriér hotelu Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Vybavení Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Recepce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce
Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce Lotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 93

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 676 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
9,0
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (676)
Seřazeno podle:
Nizar A. Rodiny s malými dětmi Singapore, 25. ledna 2016
Value for money

Nearby shopping, Train, Masji, indian food
9,3
Amazing
Nahlásit hodnocení
Khurram N. Jednotlivci Australia, 31. prosince 2015
Masjid India Location

Location, Budget, Clean
8
Overall good stay.
Nahlásit hodnocení
Baktiar I. Rodiny s malými dětmi Singapore, 27. prosince 2015
Value for Money

Nearest MRT, Shopping Mall and Food
8
Comfortable and friendly staff
Nahlásit hodnocení
Vinny A. Rodiny s malými dětmi India, 26. prosince 2015
Convenient only for LRT

LRT opposite, Complimentary biscuits, 2 elevators
5
Its a nice hotel if all you are looking for is access to LRT. The station is right outside the hotel. Pros: - LRT - In house laundry for emergencies - 2 elevators means less wait times even during busy hours. Cons - No cafeteria or all day option for tea or coffee. Limited tea bags and coffee sachets kept in room, but with just 2 cream sachets, guests can only have 2 cups or either tea or coffer per day. - the inhouse laundry is expensive. No coin operated laundromats nearby (we took the LRT and monorail to Bukit Bintang to find a coin operated laundromat). - Rooms are cramped for space. - Initially when my wife called up the front desk and asked the lady if we could check out 45 minutes past the standard check out time, we were told that we would be charged for a full day. (Subsequent call to Suresh at Front desk, helped sort things out, though). - No shopping malls nearby
Nahlásit hodnocení
Mohammed I. Jednotlivci Singapore, 22. prosince 2015
My stay at Lotus Hotel

Location, economical and friendly staff
7,3
I was satisfied and have no complaints. I recommend that a hand soap (soap bar) is placed at the wash basin in the toilet.
Nahlásit hodnocení
Sonny B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 21. prosince 2015
Staff very very rude n cannt nego when we need som

location
4
Near e LRT
Nahlásit hodnocení
Magersh K. Rodiny s malými dětmi Singapore, 20. prosince 2015
Good hotel for the money we pay. Location was good

Location, Let was at few steps away, lots of shopping around.
7,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Mohd I. Páry Malaysia, 18. prosince 2015
No

Near to the shopping place.. best to hangout.. walking distance to the night club
6
Will repeat my vacation in here
Nahlásit hodnocení
Dayang R. Páry Malaysia, 17. prosince 2015
Value for money

Excellent staff service, clean n near to Masjid Jamek Station
10
Nahlásit hodnocení
Pui T. Páry Malaysia, 13. prosince 2015
So far so good

Location,Cleanliness, Safety
7,7
Well location which at doorside of putra lrt station. No restaurant in the hotel but biscuit,coffee and tea are provided in the room. So far the room and toilet are clean and comfortable.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Lotus Hotel Masjid India Kuala LumpurLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - KoupelnaLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Pokoj pro hostyLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - OkolíLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Exteriér hoteluLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Exteriér hoteluLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - VybaveníLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - RecepceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakceLotus Hotel Masjid India Kuala Lumpur - Blízká atrakce


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01