Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Fuente Osmena, Cebu City, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

M Citi Suites Cebu City - Exteriér hotelu M Citi Suites Cebu City - Exteriér hotelu M Citi Suites Cebu City - Obchodní centrum M Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Exteriér hotelu M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje
M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje
Oblast: Fuente Osmena Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 447 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (447)
Seřazeno podle:
Marilyn A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. srpna 2015
great vacaTION

good location; clean and afordable
9,7
great!
Nahlásit hodnocení
Oliver B. Páry Germany, 15. srpna 2015
Highly recommended

Clean, friendly staff, comfortable bed, good food
9,3
Very clean rooms, complimentary water, good food ( we had Pasta Carbonara and Bacon Tuna Pasta ) room service ,only the TV was a bit small ,i guess 24" only.the bed is very comfortable, the aircon was cool, we extended our check out for 2 hours and they did not charge it extra. Very good service, we will come back for sure and will recommend this nice hotel to our friends. Keep it up ;-)
Nahlásit hodnocení
Slobodzian D. Páry Canada, 13. července 2015
over priced for what you get

helpful friendly staff, location, cleanliness
6,3
disappointing value, small room size, the ridiculous over priced charges for things like and extra pillow (php 100, each, per night), extra towels(php 100, each, per night)which are usually free, the mattress needs to be replaced way to hard for a reasonably comfortable rest.
Nahlásit hodnocení
Gary J. Páry United States of America, 22. června 2015
Room had no widows

Food and price of food. Great location.
7
Room was too dark and had no windows. Bathroom shower stall was way to small. I kept bumping my arms on the shower head and shower door. Not light enough to see to have. Not enough shelves in bathroom. No hand towels.
Nahlásit hodnocení
Evelyn L. Obchodní cestující Philippines, 20. června 2015
What can i say....

Great location
6
My room did'nt have a window and they did not have a hair dryer
Nahlásit hodnocení
Craig Y. Jednotlivci United States of America, 18. června 2015
Lack of info on website

clean room, close to many fast food places, convienience stores
5,7
Website should include more info on amenities. Found that the standard room did include 2 bottles of water but no refrig. Also in-room safe was small so could not accommodate a laptop. Most disappointing was the very small shower.
Nahlásit hodnocení
Mae N. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. června 2015
very good

location, cleanliness, hospitality
8
very good
Nahlásit hodnocení
Suresh D. Páry India, 13. června 2015
A decent hotel which is a little overpriced

cleanliness. location is reasonably good.
6,3
Nahlásit hodnocení
Maria B. Páry Philippines, 31. května 2015
great location, near supermarket & restaurants

location, nice room & reasonable price.
8
Nice time except they don't provide soap on our 1st day. I wish they provide sleepers to their guests and improve the quality of their towels as it really looks so old.
Nahlásit hodnocení
Eugene H. Jednotlivci United States of America, 25. května 2015
Worth it

Staff, staff, location
8,3
Good due to very competent staff.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Citi Suites Cebu CityM Citi Suites Cebu City - Exteriér hoteluM Citi Suites Cebu City - Exteriér hoteluM Citi Suites Cebu City - Obchodní centrumM Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu City - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Exteriér hoteluM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu City - Jídlo a nápoje


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04