nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Citi Suites

J. Llorente St., Capitol Site, Město Cebu, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

M Citi Suites Cebu - Exteriér hotelu M Citi Suites Cebu - Exteriér hotelu M Citi Suites Cebu - Obchodní centrum M Citi Suites Cebu - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu - Pokoj pro hosty M Citi Suites Cebu - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu - Jídlo a nápoje M Citi Suites Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 405 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,4
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (405)
Seřazeno podle:
Marly F. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 21. ledna 2015
Good, quite and clean

Quiteness, cleanliness of room and location
7
Will stay here again.
Andreas B. Obchodní cestující Austria, 16. ledna 2015
Überdurchschnittlich

Zimmerkomfort, Lage Ruhe
7,7
Zufriedenstellend
Brian E. Páry Philippines, 12. ledna 2015
Clean and quiet room

Comfortable clean and quiet room, just a bit small
7
Darren S. Rodiny s malými dětmi Australia, 10. ledna 2015
Deluxe room have no windows

Hotel OK
7
Could have been better if known deluxe room have windows, repetionist average, nothing special
Emily F. Páry United States of America, 2. ledna 2015
Nice stay

Helpful staff, location and comfortable bed
8,7
The desk staff (Sheeni?) was excellent and helped solve a problem that I had due to my booking error on agoda. The hotel was walking distance to lots of nice restaurants and shops. I'd stay again.
Kenneth N. Jednotlivci Philippines, 28. prosince 2014
Good value

Location, food and internet reliability
8,3
It was good. Found the standard room just perfect. Bathroom a bit too cramped though. Will be willing to stay again.
Deborah C. Páry Australia, 24. prosince 2014
Good value for money

Location, room rate & staff friendliness
10
As usual, always great and relaxing
Emeterio S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 22. prosince 2014
Clean and Friendly Staff

Clean, Spacious Room, Friendly Staff
9,7
We stayed in the family room, It was clean and the toilet is spacious. The staff where nice and helpful.
Raymond K. Páry United States of America, 22. prosince 2014
Good budget hotel

Newly remodeled. Good location. Inexpensive
7,7
One thing I missed was a refrigerator in the room. Also the Internet was spotty. Sometimes it worked and sometimes not. The first night we were given a room on the second floor overlooking the garbage area. We were awakened early to the sound of plastic bottles being smashed. We requested a room on a higher floor for the remaining stay, and they accommodated us. So I can't complain too much.
Soliel N. Jednotlivci Philippines, 26. listopadu 2014
A place of comfort

Location, ambiance and comfort
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Citi Suites CebuM Citi Suites Cebu - Exteriér hoteluM Citi Suites Cebu - Exteriér hoteluM Citi Suites Cebu - Obchodní centrumM Citi Suites Cebu - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu - Pokoj pro hostyM Citi Suites Cebu - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu - Jídlo a nápojeM Citi Suites Cebu - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B02