Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

M Hotel Singapur - Vchod M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Executive Lounge M Hotel Singapur - Bazén M Hotel Singapur - Fitness prostory M Hotel Singapur - Pub/lounge
M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Lázně
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 413
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4104 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4104)
Seřazeno podle:
Chee Y. Obchodní cestující Singapore, 27. června 2015
M Hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Ng A. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 27. června 2015
-

-
9,3
_
Chee S. Jednotlivci Singapore, 22. června 2015
Good

Bed, bathroom and aircon
7,7
bed is very comfortable.good air con. however check in is slow this time.
Inez C. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 21. června 2015
Experience with M

Clean, near MRT, Restaurant food
8
good and price is reasonable.
Shawnn B. Páry Singapore, 21. června 2015
Quiet and Warmly

the location is located in business area and quiet on weekend for short getaway and parking convenience to travel within the city
8
My stay was good and warm during my stay. This has been 3rd getaway for weekend for me and my wife.
Yada C. Páry Singapore, 21. června 2015
Great stay, great place!

location, service & cozy room.
8,7
M hotel was really a nice place to stay at and the service was good. The room was really comfortable with huge space. The view of the room was really good too. Overall, really a great stay, will sure go back again.
Yap M. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. června 2015
Best Hotel that value for money

The helpful staffs, the room is very clean n the bed is comfortable:) We r happy with the rate booked through that's cheaper then walk in guest.
8
We are very satisfied with the cleaniness and the helpful staffs, check in and check out was very efficient and fast. There provided complimentary and convenient car parking. We would definitely recommend to everyone that traveling to Singapore.
Yi X. Páry Singapore, 20. června 2015
Comfortable and affordable stay

Price, location, comfort
8,3
Was upgraded to the club room which was a nice touch. Rate was relatively cheaper compared to other hotels in the area. Room was spacious and comfortable. Only gripe was that the check-in staff insisted that their policy didn't allow late check-out even though we have managed to successfully get late check-out at other millennium & copthorne hotels during previous stays.
Brian H. Obchodní cestující United Kingdom, 20. června 2015
Fair to middling

Location, cost, comfy bed
7
Functional hotel, room was dated, club lounge not worth the upgrade cost, j bar was entertaining.
Jonathan S. Páry Singapore, 20. června 2015
Short stay

High ceiling, central location, good value for money
10
needed a room for the night. check in was smooth, experience was good and clean.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - VchodM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Executive LoungeM Hotel Singapur - BazénM Hotel Singapur - Fitness prostoryM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07