nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

M Hotel Singapur - Vchod M Hotel Singapur - Exteriér hotelu M Hotel Singapur - Exteriér hotelu M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Fitness prostory
M Hotel Singapur - Bazén M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál
Oblast: Chinatown / Tiong Bahru Počet pokojů: 413
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3230 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3230)
Seřazeno podle:
Rayahu E. Obchodní cestující Indonesia, 19. července 2014
It's in the CBD area, clean and comfy hotel with g

CBD location, clean n comfy, savvy n great customer service
8
Joan Y. Skupiny Malaysia, 17. července 2014
Comfy room & friendly club floor staff

Clean,service,location
7,7
Impressed with the service that allow for early check in
Michael M. Jednotlivci United Kingdom, 14. července 2014
Comfortable hotel in convenient location

Location, friendly services, nice room
7,7
This was my second time and I found that it provides very good value in a central location.
Daw S. Páry Malaysia, 14. července 2014
Reasonable price/service and conveniently located

Accessibility, Parking, Decent Rooms
6,7
The double bed has started to sag in the middle as such we started to slide to the middle during the course of the night.
Hensen K. Páry Indonesia, 14. července 2014
-

-
7,7
Carl S. Páry Philippines, 14. července 2014
Very nice hotel

Good breakfast buffet, comfortable rooms, clean
8,7
Koo K. Skupiny Malaysia, 14. července 2014
Nice & clean

Location Clean Covinient
6
Enjoy with the hotel facility, restaurant, & gym.
Angeli M. Páry Philippines, 13. července 2014
EXCELLENT!

Clean, comfy, room with complete facilities/amenities, friendly/helpful staff, great location,convenient yet quiet.
8,7
I will come back to M Hotel :)
Tan W. Skupiny Singapore, 12. července 2014
The stay was pleasant; good staff and cleanroom.

Cleanliness, Easy to find, Suitable for business travellers.
9
Enjoyable. Room is clean. Good amenities. Good hotel staff.
Vivian S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. července 2014
I had a woderful stay

Clean room, fast room service, comfort big bed
7,7
I enjoyed my stay at M Hotel, their staff is very friendly n attentive. I will book this hotel again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - VchodM Hotel Singapur - Exteriér hoteluM Hotel Singapur - Exteriér hoteluM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - Fitness prostoryM Hotel Singapur - BazénM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Obchodní centrumM Hotel Singapur - Obchodní centrumM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Executive LoungeM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3C02