nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown / Tiong Bahru, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

M Hotel Singapur - Vchod M Hotel Singapur - Exteriér hotelu M Hotel Singapur - Exteriér hotelu M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Lobby M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Fitness prostory
M Hotel Singapur - Bazén M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Lázně M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál
Oblast: Chinatown / Tiong Bahru Počet pokojů: 413
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 3531 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (3531)
Seřazeno podle:
Ahmad L. Páry Malaysia, 25. listopadu 2014
fantastic hotel!!

room size, cleanliness, staff
10
Fantastic value for money.. the best you can get at such a price.
Soon K. Páry Malaysia, 23. listopadu 2014
good

comfort
10
Good
Steven R. Páry Singapore, 23. listopadu 2014
OK

Clean, Nice Room Size and Convenient
7
OK the checking time very slow only 2 staff.
Michael B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 23. listopadu 2014
Good hotel

1) near Sentosa 2) housekeeping staff were conscientious 3) ease to get taxis
8,3
Despite the renovation in our floor, we had a pleasant stay.
Lai K. Páry Hong Kong, 23. listopadu 2014
Comfort & Clean

Caring, clean room, comfort bed
7,3
Jessie S. Jednotlivci Malaysia, 23. listopadu 2014
Well located

Location, value for money and comfort
9
I had a great stay! I arrived 2 hours ahead of check-in time! After waiting for an hour, my room was ready and I got upgraded from deluxe room to premier room, which I was really grateful, as it was my birthday weekend getaway in Singapore! Thank you M hotel.
Nur S. Skupiny Singapore, 22. listopadu 2014
nil

the friendly staff
10
Ivan G. Jednotlivci Singapore, 17. listopadu 2014
cosy n comfort

well spoken staff, high standards achieve in service and quality, cosy.
9,7
Comfortable n wellness
Gary B. Páry United Kingdom, 17. listopadu 2014
A short 'babymoon'

Level of service, amenities, friendliness of the staff
9,3
We took a short break in Singapore before our first baby is born, we were right on the cusp of being allowed to fly as my wife is now almost 6 months pregnant. The welcome at the hotel was warm and professional, we received a surprise upgrade to our room, which we much appreciated. The hotel is located a little to the south of the main island of Singapore, but is close to a main MRT line so getting around was not too much of a problem. The staff were most helpful, providing advice on how to get to various locations and hailing cabs when we needed them. All in all a great break and a lovely hotel.
Makwiyah W. Obchodní cestující Indonesia, 17. listopadu 2014
Great Stay love to be back

location big room food choices around
8,3
Great will always be back. Wifi was very fast which is important for biz traveler

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - VchodM Hotel Singapur - Exteriér hoteluM Hotel Singapur - Exteriér hoteluM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - LobbyM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - Fitness prostoryM Hotel Singapur - BazénM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - LázněM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníM Hotel Singapur - Obchodní centrumM Hotel Singapur - Obchodní centrumM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Executive LoungeM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - Apartmá


AS-AGWEB-3A06