Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapur (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

M Hotel Singapur - Vchod M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Executive Lounge M Hotel Singapur - Bazén M Hotel Singapur - Fitness prostory M Hotel Singapur - Pub/lounge
M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Lázně
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 413
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4175 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4175)
Seřazeno podle:
Eric R. Obchodní cestující United States of America, 30. července 2015
Great hotel in a good location

locaiton, cost, cleanliness
8,7
It was great
Nahlásit hodnocení
Shamliah Y. Páry Malaysia, 30. července 2015
excellent room..spacious and clean

central location , great clean room and easy parking
7,3
It was a day stay but wishing we had stay another nite.. will book again when we come into town.
Nahlásit hodnocení
Erika C. Rodiny se staršími dětmi South Africa, 27. července 2015
excellent

quite clean comfortable room
8,3
Absolutely loved it
Nahlásit hodnocení
Pei I. Páry Malaysia, 27. července 2015
Short trip

Comfort bed, clean toilet , perfect for business travelers
6,7
It was up to expectations, got free upgraded to executive room, friendly staff, express check out
Nahlásit hodnocení
Toh G. Páry Singapore, 27. července 2015
Good

Excellent Staff attitude
8
Nahlásit hodnocení
Yi T. Páry Singapore, 27. července 2015
Nice and comfortable

Hotel was clean, rooms were big enough and staff were friendly
8
Nahlásit hodnocení
Seah H. Páry Singapore, 26. července 2015
Big room and very comfortable stay!

Big room, clean and beautiful hotel
9
We had a very enjoyable stay at M Hotel. Will come back again!
Nahlásit hodnocení
Chee Y. Obchodní cestující Singapore, 25. července 2015
M hotel

Clean, strategic location, convenient
7
Nahlásit hodnocení
James F. Páry New Zealand, 23. července 2015
Unfriendly staff

Location only
4,7
A corporate hotel. Staff don't give you the time of day. Unwelcoming, unfriendly. They don't engage with you. The concierge couldn't tell us where the nearest art gallery was. He'd never heard of it. We found it ourselves. Felt like the staff couldn't care less. Internet took ages to get working.
Nahlásit hodnocení
Djohan G. Obchodní cestující Indonesia, 21. července 2015
very clean hotel and very good location

clean rooms and very good location
8,7
I'm very happy stay at M Hotel. Because the location very close to my business partner offices. Also very close to MRT station..make it more convinience.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - VchodM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Executive LoungeM Hotel Singapur - BazénM Hotel Singapur - Fitness prostoryM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03