Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotel

81 Anson Road, Chinatown, Singapur (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

M Hotel Singapur - Vchod M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Pokoj pro hosty M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Apartmá M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Executive Lounge M Hotel Singapur - Bazén M Hotel Singapur - Fitness prostory M Hotel Singapur - Pub/lounge
M Hotel Singapur - Pub/lounge M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Restaurace M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Taneční sál M Hotel Singapur - Lázně
Oblast: Chinatown Počet pokojů: 413
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 4250 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (4250)
Seřazeno podle:
Wei Y. Páry Singapore, 30. srpna 2015
Great hotel

Good service, nice atmosphere and peaceful place to stay
9,7
Very peaceful and quite enjoying with great facilities
Nahlásit hodnocení
Jasmine T. Páry Singapore, 30. srpna 2015
Communication within staff should be improved

Comfort, Venue, Food
9
Stay was fine although there was some miscommunication in the first night due to the changing of room because of the faulty air conditional.
Nahlásit hodnocení
Kelvin T. Páry Singapore, 30. srpna 2015
Pleased with the overall stay experience

Cleanliness, prompt service and friendly staff
7
Good overall experience
Nahlásit hodnocení
Hui S. Páry Singapore, 29. srpna 2015
Cosy Stay in CBD Area

Cosy room, good location, pleasant staff service
8,7
M Hotel Staff upgraded my room stay to a Club level room when they realise I checked in on my birthday. That's a nice present to offer their customer. Definitely going back to them again for staycations. The room is very clean, cosy and spacious.
Nahlásit hodnocení
Adolfo P. Obchodní cestující Philippines, 24. srpna 2015
Very ordinary hotel ,,, not a 4 star service n fac

The staff very accomodating.
5,7
My stay,, its quite ok,,,
Nahlásit hodnocení
Keng S. Páry Malaysia, 24. srpna 2015
bad staff performance, noisy in morning 9am

nice location , clean hotel , room comfort
7,3
- early morning 9am start renovation, keep knocking and noisy, we came for holiday so pls don expect we awake early and don't mind the noise in 0900am .The hotel management should not start the renovation/repair in 9am..it will be good to start it after 1030am. - while check out,it's a queue stand, we queue there but someone cut queue, the hotel staff realized it but just serve those who cut queue and never try to do something to play fair for those in queue.
Nahlásit hodnocení
Sherly W. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Good staycation! Worth it!

Cozy, friendly, value for money
8,7
Fabulous!
Nahlásit hodnocení
Ruo N. Skupiny Singapore, 23. srpna 2015
Staycation

Location only
6
The room was ok, but the bed is so small, not even super single. Quite disappointing!
Nahlásit hodnocení
Siti N. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Relax and rejuvenate.

Comfort of the bed and room, near to lau pa sat for dinner, overlooking psa building w seas from higher level
9,7
Most important is peace. Relaxing and peaceful.
Nahlásit hodnocení
Shahidah M. Páry Singapore, 23. srpna 2015
Birthday Staycation

clean, comfort & gd service
10
Its was really awesome stay... I love it...
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotel SingapurM Hotel Singapur - VchodM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - Pokoj pro hostyM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - ApartmáM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Executive LoungeM Hotel Singapur - BazénM Hotel Singapur - Fitness prostoryM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Pub/loungeM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - RestauraceM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Taneční sálM Hotel Singapur - Lázně


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04