Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

M Hotels - Tower A

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93450

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 1440 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,2
Poloha
7,1
Personál
8,0
Stav hotelu/čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (1440)
Seřazeno podle:
Zainal F. Obchodní cestující Malaysia, 25. května 2016
Mhotel
4
satisfactory stay
Muhammad A. Skupiny Malaysia, 24. května 2016
Good
4,3
Nice
Rafidah S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 20. května 2016
Very good
5,3
Try to improve more of your service. Tq
Mohammad I. Obchodní cestující Malaysia, 20. května 2016
Unprepared room
4
When I arrived at my room, the toilet amenities is missing including the towels.
Ray L. Obchodní cestující Malaysia, 18. května 2016
Big room size, Comfy bed
5
Room size is big and comfortable bed. Cleanliness in bathroom could be improved. Facility like lift only 1 working instead of 4 units at the same time. But so far I have never encounter long waiting or pack of people in the lift.
Kueh J. Obchodní cestující Malaysia, 18. května 2016
Breakfast Not Many Choice
4
Location okay
Mohan R. Obchodní cestující Malaysia, 16. května 2016
Excellent
6
Large beds, clean rooms and toilets and reasonable price
Lam H. Obchodní cestující Malaysia, 13. května 2016
Comfy room, large bed and value for money
5,3
big hotel with price value
Mohamad F. Obchodní cestující Malaysia, 7. května 2016
Staff not good and well trained
2,3
They charged me transport which i didnt book and use. The receptionist took 1 hour to find out and refund my money.oh my god what a lame and low service staff!
Muhammad I. Obchodní cestující Malaysia, 7. května 2016
poor front desk
4,7
to much hidden cost.
1 z 1 hodnocení
M Hotels - Tower A KuchingM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower A Kuching - KoupelnaM Hotels - Tower A Kuching - KoupelnaM Hotels - Tower A Kuching - KoupelnaM Hotels - Tower A Kuching - LobbyM Hotels - Tower A Kuching - LobbyM Hotels - Tower A Kuching - LobbyM Hotels - Tower A Kuching - Fitness prostoryM Hotels - Tower A Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - BazénM Hotels - Tower A Kuching - BazénM Hotels - Tower A Kuching - RestauraceM Hotels - Tower A Kuching - Obchodní centrumM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower A Kuching - LobbyM Hotels - Tower A Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower A Kuching - Exteriér hotelu


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02