nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

M Hotels - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Apartmá M Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty M Hotels - Tower B Kuching - Lobby M Hotels - Tower B Kuching - Lobby
M Hotels - Tower B Kuching - Recepce M Hotels - Tower B Kuching - Interiér hotelu M Hotels - Tower B Kuching - Vchod M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasa M Hotels - Tower B Kuching - Bazén M Hotels - Tower B Kuching - Bazén
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 95
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 566 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,2
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
6,4
Všechna hodnocení (566)
Seřazeno podle:
Joseph K. Obchodní cestující Malaysia, 8. prosince 2014
overall rating

fair price,best service and strategic
9,7
Awsome
Jia J. Skupiny Singapore, 10. listopadu 2014
Average hotel

good customer service
6,7
okay
Jia J. Skupiny Singapore, 10. listopadu 2014
good service

good service, spacious rooms, rooms are old
6
okay
Keane N. Obchodní cestující Malaysia, 5. listopadu 2014
big room, clean and design

big room, design and clean
7,7
Keane N. Obchodní cestující Malaysia, 5. listopadu 2014
big room, comfort, clean

big room, comfort, clean
7,7
Ahmed H. Páry Malaysia, 3. listopadu 2014
Bad Service

Room Dirty, Old And Staff service very poor
4,7
Very bad experience. Staff service very poor.
Kenneth Y. Obchodní cestující Malaysia, 22. října 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Jednotlivci Malaysia, 6. října 2014
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.
Linchen W. Obchodní cestující Malaysia, 5. října 2014
best location

best location, best rate, good service
7,3
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Heng H. Obchodní cestující Malaysia, 26. září 2014
good location, convenience

shopping mall in down, easy to shopping
9,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

M Hotels - Tower B KuchingM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - ApartmáM Hotels - Tower B Kuching - Pokoj pro hostyM Hotels - Tower B Kuching - LobbyM Hotels - Tower B Kuching - LobbyM Hotels - Tower B Kuching - RecepceM Hotels - Tower B Kuching - Interiér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - VchodM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - Balkón/terasaM Hotels - Tower B Kuching - BazénM Hotels - Tower B Kuching - BazénM Hotels - Tower B Kuching - BazénM Hotels - Tower B Kuching - Fitness prostoryM Hotels - Tower B Kuching - Fitness prostoryM Hotels - Tower B Kuching - RestauraceM Hotels - Tower B Kuching - RestauraceM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hoteluM Hotels - Tower B Kuching - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A04