Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Mabuhay Breeze Resort

National Highway 3778, Danao, Panglao Island, Filipíny

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,1

na základě 58 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
6,9
Poloha
5,4
Personál
6,6
Stav hotelu/čistota
6,0
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,0
Všechna hodnocení (58)
Seřazeno podle:
Marcel K. Páry Czech Republic, 29. září 2015
Ucházející levné ubytování.

Bazén, kousek od Alona beach,
7,7
Nahlásit hodnocení
Rose A. Skupiny Philippines, 11. prosince 2015
Worst hotel ever
3,3
We had the worst stay in this resort, we booked the bungalow type room which is according to their site is the only aircon room. But on the 2nd day of our stay the staff told us that we booked for a fan room and we need to pay an additional of 1k+ for us to stay in the aircon room. I told the staff if we knew that it is a fan room we would not booked the room with that price in the first place. What they did is they transferred us to a small untidy fan room. The comfort room is so small and only have curtain as the door(even in their aircon room). Theirs rooms looks like it was never cleaned for years. The water in the shower smells bad as well as the faucets are broken. The flush in the toilet is not working. Their location is very far from the beach and the staff won't accomodate you. It would be do your own thing they will not treat you as a guest, they are no where to be found if you need anything. Wifi is not working as well. I would highly recommend not to stay in this hotel, it will just ruin your vacation. This resort is a mess.
Nahlásit hodnocení
Valentina P. Páry Kazakhstan, 5. října 2015
It is not 2 stars!
2,7
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Koen V. Rodiny s malými dětmi Belgium, 13. ledna 2015
super

location, pool & service
7,7
it was great to go there again after 2 years
Nahlásit hodnocení
Koen V. Rodiny s malými dětmi Belgium, 13. ledna 2015
great

location, pool & service
7,7
It was our second time in 2 years & it was nice to visite this area again...
Nahlásit hodnocení
Kan D. Jednotlivci China, 7. října 2013
cheap hotel

20 minutes walk to the Alona beach, really cheap, but condition not so good
6
Nahlásit hodnocení
Dave E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 2. června 2013
Good value for money

Friendly staff
5,7
Nahlásit hodnocení
Byeong S. Jednotlivci South Korea, 13. května 2013
really good swimming pool and cute dog and cat.

silence and swimming pool, kind
8
that's a little bit hard to go. but really silence and cheap.
Nahlásit hodnocení
Jenniffer M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 23. dubna 2013
nice stay

friendly staff, fast check in & check out, nice pool
5,3
Nahlásit hodnocení
Robert G. Skupiny Russia, 26. března 2013
Nice stay for a family

nice staff, small garden and swimming pool
7
It was a great stay at Mabuhay Breeze Resort.Comfortable clean rooms, swimming pool and creative nice staff was there. We will come again next year. It is little bit far from the beach and big cafe!!!
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Mabuhay Breeze Resort Panglao IslandMabuhay Breeze Resort Panglao Island - OkolíMabuhay Breeze Resort Panglao Island - BazénMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - OkolíMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - RestauraceMabuhay Breeze Resort Panglao Island - BazénMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - BazénMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Exteriér hoteluMabuhay Breeze Resort Panglao Island - BazénMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - BazénMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Pokoj pro hostyMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Exteriér hoteluMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Exteriér hoteluMabuhay Breeze Resort Panglao Island - Bazén


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02