Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Mactan Island, Cebu, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mactan Pension House Cebu - Sport a aktivity Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Vybavení Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Sport a aktivity Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Interiér hotelu Mactan Pension House Cebu - Interiér hotelu Mactan Pension House Cebu - Interiér hotelu Mactan Pension House Cebu - Sport a aktivity Mactan Pension House Cebu - Rekreační zařízení Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Exteriér hotelu
Mactan Pension House Cebu - Restaurace Mactan Pension House Cebu - Okolí
Oblast: Mactan Island Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 106 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
8,1
Personál
6,2
Stav hotelu / čistota
6,1
Pokojový komfort/standard
6,4
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (106)
Seřazeno podle:
Harish K. Páry India, 22. dubna 2015
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Frederik F. Jednotlivci Netherlands, 23. března 2015
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
David D. Páry Australia, 17. března 2015
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Jasmine A. Skupiny Philippines, 22. prosince 2014
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Roel L. Jednotlivci Philippines, 21. listopadu 2014
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Bigelow J. Jednotlivci United States of America, 3. listopadu 2014
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Robert W. Rodiny s malými dětmi United States of America, 30. října 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Olivia L. Páry United Kingdom, 21. září 2014
Simple, clean enough

Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
6,3
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
David B. Obchodní cestující United Kingdom, 31. července 2014
ok

location
6,3
ok
Marlet B. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. července 2014
We got what we paid for
3,7
Won't come back there no more.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mactan Pension House CebuMactan Pension House Cebu - Sport a aktivityMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - VybaveníMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - Sport a aktivityMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - Interiér hoteluMactan Pension House Cebu - Interiér hoteluMactan Pension House Cebu - Interiér hoteluMactan Pension House Cebu - Sport a aktivityMactan Pension House Cebu - Rekreační zařízeníMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - Exteriér hoteluMactan Pension House Cebu - RestauraceMactan Pension House Cebu - Okolí


AS-AGWEB-3B01