Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mactan Pension House

M.L. Quezon National Highway, Pajo Lapu-Lapu City, Mactan Island, Ostrov Mactan, Ostrov Mactan, Filipíny 6000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Mactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivity Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Vybavení Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivity Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hotelu Mactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hotelu Mactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hotelu Mactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivity Mactan Pension House Ostrov Mactan - Rekreační zařízení Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Exteriér hotelu
Mactan Pension House Ostrov Mactan - Restaurace Mactan Pension House Ostrov Mactan - Okolí
Oblast: Ostrov Mactan Počet pokojů: 36
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,5

na základě 109 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,6
Poloha
8,1
Personál
6,2
Stav hotelu/čistota
6,0
Pokojový komfort/standard
6,4
Jídlo/stolování
5,5
Všechna hodnocení (109)
Seřazeno podle:
Lorelei T. Páry Belgium, 15. srpna 2015
Was not what I expected!

location
5
Room wasn't what we expected, I had been here 10 years ago and I used to like this place. Whenever me and my family visit Cebu we usually stay in this hotel. But this time me and my husband had an unpleasant overnight at this place. We were given the filthiest room! When we entered our room saw black ants crawling and there were even cockroaches! I was very disappointed with our overnight stay
Nahlásit hodnocení
Lucita C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 5. května 2015
Convenient

Good location, near the airport
6,7
Stayed here for a few hours so I won't be late for my early flight. Good location, just across Gaisano mall and it's near the airport.
Nahlásit hodnocení
Harish K. Páry India, 22. dubna 2015
Like a lodge

Location, closer to the airport and supermarket
5,3
Noisy and unattended
Nahlásit hodnocení
Frederik F. Jednotlivci Netherlands, 23. března 2015
was there before

the restaurant on the top floor, the location, the rpice
6,7
it was ok, i stayed there for about 5 days, and i stayed there before, it s not a bad place to stay
Nahlásit hodnocení
David D. Páry Australia, 17. března 2015
over priced for what you get

location
3
You have to pay for a fridge .that makes it very over priced.the staff are helpful.
Nahlásit hodnocení
Jasmine A. Skupiny Philippines, 22. prosince 2014
Poor and mediocre all around
4,7
Rooms are very small, as are the beds. Toilet is only passably clean and does not even have a good water supply. I know this is a budget hotel, but thats no excuse for untidiness.
Nahlásit hodnocení
Roel L. Jednotlivci Philippines, 21. listopadu 2014
Dilapidated

near airport, in front of gaisano
5
hotel not maintained. dirty room. and smelly reception.all their staff are sleeping and eating in the recprion hall.
Nahlásit hodnocení
Bigelow J. Jednotlivci United States of America, 3. listopadu 2014
Sad is how I felt when I saw the room.

Location is great. View from restaurant is great. A/c is good.
4,7
No wifi, phone in room does not work. Dirty walls, and windows. I would stay somewhere else.
Nahlásit hodnocení
Robert W. Rodiny s malými dětmi United States of America, 30. října 2014
Over all great hotel. Just don't eat the food.

Great pool, excellent staff service, nice rooms.
7,7
Overall great hotel. Only disappointment was the food. Highly overpriced and poor quality. Basically the food was not good. Also customers should be aware that no free breakfast is included with the room price.
Nahlásit hodnocení
Olivia L. Páry United Kingdom, 21. září 2014
Simple, clean enough

Clean sheets, bed quite comfortable, fairly spacious room
6,3
Average, everything was ok, dead cockroach on the floor in the morning
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mactan Pension House Ostrov MactanMactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivityMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - VybaveníMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivityMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hoteluMactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hoteluMactan Pension House Ostrov Mactan - Interiér hoteluMactan Pension House Ostrov Mactan - Sport a aktivityMactan Pension House Ostrov Mactan - Rekreační zařízeníMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - Exteriér hoteluMactan Pension House Ostrov Mactan - RestauraceMactan Pension House Ostrov Mactan - Okolí


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06