Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Madani Syariah Hotel

Jl. Sisingamangaraja/Amaliun No. 1, Medan Area, Medan, Indonésie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 274 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
8,0
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
6,8
Pokojový komfort/standard
6,9
Jídlo/stolování
6,8
Všechna hodnocení (274)
Seřazeno podle:
Mohamed A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 9. ledna 2016
Good

Location. Money. Staff friendly
6,7
Nice
Nahlásit hodnocení
Dayang S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. prosince 2015
Need to improve a lot on the cleanliness.

Staff and manager very helpfull, location very good.
6
All was good except for the room is already run down and toilet and bathroom not very clean. Otherwise, staff and manager is very helpful and friendly. Good location for tourist.
Nahlásit hodnocení
Khairil A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. prosince 2015
MADANI HOTEL. MEDAN

1. Location near mosque.
4,7
Not so as we arr separated from our kids. We have requested for 4 adjoining rooms but was not granted. Air con in one of the room is not working at all. Was move to Nother room after a number of complaints. The bed in one of the room was presented with a broken leg. The room smells.... Security is not really good.
Nahlásit hodnocení
Emyliyana S. Páry Singapore, 7. října 2015
Close to many locations

location, value for money, cleanliness
8,3
It was great!
Nahlásit hodnocení
Galuh P. Páry Indonesia, 4. října 2015
Bachelor degre

Good location,islamic concept,near with masjid raya medan
6,3
Need to improve hotel room maintenece,tv cable,bathroom condition,leak sink,carpet cleanliness,and room odor smell cigaretes
Nahlásit hodnocení
Kartini M. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 23. září 2015
Comfortable stay bt...

Centrally located near to the big mosque
7,7
We booked 2 rooms. 1 room was w/o aircon and old tv. The other room was ok and with lcd screen. Though they can't fix it, we just stayed in the room (though a little stuffy). Staff are wonderful and nice though. We were allowed to check in the room early (depending on the occupancy of the hotel) :)
Nahlásit hodnocení
Ahmad F. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 23. července 2015
Old hotel need upgrading

Location & view
4,7
Average
Nahlásit hodnocení
Rozani C. Jednotlivci Malaysia, 12. července 2015
Muslim Hotel

Good location, shopping area and closed to Mosque
6
Alway stay here if i visit Medan
Nahlásit hodnocení
Norizan A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 27. června 2015
muslim hotel

i. very near to masjid just across the road. ii. near to shopping mall just across the road . iii. near the food court just behind the hotel
8,3
nice hotel,very near to masjid, shopping mall,food court and very helpful staff
Nahlásit hodnocení
Syed M. Páry Singapore, 14. června 2015
Good stay

clean, quiet, convenient
8
Good for short trips
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Madani Syariah Hotel MedanMadani Syariah Hotel Medan - Prostory pro setkáváníMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Prostory pro setkáváníMadani Syariah Hotel Medan - Prostory pro setkáváníMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Taneční sálMadani Syariah Hotel Medan - Exteriér hoteluMadani Syariah Hotel Medan - LázněMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Interiér hoteluMadani Syariah Hotel Medan - VyhlídkaMadani Syariah Hotel Medan - RestauraceMadani Syariah Hotel Medan - Prostory pro setkáváníMadani Syariah Hotel Medan - Prostory pro setkáváníMadani Syariah Hotel Medan - Interiér hoteluMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hostyMadani Syariah Hotel Medan - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01