nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Koupelna Man Va Hotel Macao - Koupelna Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Recepce Man Va Hotel Macao - Lobby Man Va Hotel Macao - Vchod Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu
Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Vchod
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 772 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,2
Poloha
8,1
Personál
6,2
Stav hotelu / čistota
6,2
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (772)
Seřazeno podle:
Andrew H. Jednotlivci New Zealand, 26. července 2014
Poor service and dirty room

Location
3,3
Pretty bad. Dirty room and the manager was very rude upon checkout.
Jonghyun Y. Jednotlivci South Korea, 26. července 2014
Never come back....
3,7
the worst place I've ever.....
Yupung P. Obchodní cestující Taiwan, 14. července 2014
first image to me about this hotel is good service

the price of hotel is cheap, the place is comfortable to go every where for purchasing things, the value of all that is the good service, since they act as family treating and lead us feel so warm!
6,7
We have to mention one staff who is the oldest guy around 60, we met him at night till the early morning time, he is the best one to help customers by every needs, who can guide us every thing which we rarely see in the luxury hotels did.
Yisi L. Rodiny s malými dětmi Australia, 10. července 2014
value for money

location, room comfort
8
a good stay, although the room facilities are a bit old. Bed is wide enough for us. Staff was friendly.
Yisi L. Rodiny s malými dětmi Australia, 10. července 2014
value for money

location, room comfort
8
a good stay, although room facilities are a bit old. Bed is wide enough for us. The hotel staff were friendly.
Pisanu P. Skupiny Thailand, 4. července 2014
Good location to go every place

Location
6,3
Cheap and ok can go easy to every interesting place by walking
Wai P. Jednotlivci Hong Kong, 2. července 2014
no

noo
4,7
Marc-Olivier L. Jednotlivci France, 29. června 2014
cheap hotel

cheap, not clean
3,7
Patrick C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 4. června 2014
The aircon in room was not cold enough!

Location.
4,7
I have requested to change room because of the aircon but was declined. They insisted for us to wait for it to get cold for hours and they dont speak english!! I want a refund!!!Very uncomfortable!! Unpleasant experience
Nok M. Jednotlivci China, 2. června 2014
Man Va Hotel
2
awful

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Man Va Hotel MacaoMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - KoupelnaMan Va Hotel Macao - KoupelnaMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - RecepceMan Va Hotel Macao - LobbyMan Va Hotel Macao - VchodMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Vchod


AS-AGWEB-3A02