nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Man Va Hotel

No 30 Rua da Caldeira, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Pokoj pro hosty Man Va Hotel Macao - Koupelna Man Va Hotel Macao - Koupelna Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Recepce Man Va Hotel Macao - Lobby Man Va Hotel Macao - Vchod Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu
Man Va Hotel Macao - Exteriér hotelu Man Va Hotel Macao - Vchod
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 43
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 763 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,2
Poloha
8,1
Personál
6,2
Stav hotelu / čistota
6,2
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,4
Všechna hodnocení (763)
Seřazeno podle:
Andrew H. Jednotlivci New Zealand, 26. července 2014
Poor service and dirty room

Location
3,3
Pretty bad. Dirty room and the manager was very rude upon checkout.
Pisanu P. Skupiny Thailand, 4. července 2014
Good location to go every place

Location
6,3
Cheap and ok can go easy to every interesting place by walking
Wai P. Jednotlivci Hong Kong, 2. července 2014
no

noo
4,7
Marc-Olivier L. Jednotlivci France, 29. června 2014
cheap hotel

cheap, not clean
3,7
Patrick C. Skupiny Philippines, 4. června 2014
The aircon in room was not cold enough!

Location.
4,7
I have requested to change room because of the aircon but was declined. They insisted for us to wait for it to get cold for hours and they dont speak english!! I want a refund!!!Very uncomfortable!! Unpleasant experience
Nok M. Jednotlivci China, 2. června 2014
Man Va Hotel
2
awful
Albert A. Skupiny Philippines, 4. května 2014
Very nice

Easy access to tourist spots
7,3
The hotel location was very nice, we had easy access to tourist spots.
James M. Páry United Kingdom, 30. dubna 2014
Pleasant overnight stay in a basic hotel

Convenient location, friendliness and reasonable price
7
We only stayed for one night so all things considered, including the price, this was a decent hotel
Jessica L. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. dubna 2014
NICE LOCATION

CLEAN ROOMS, NICE LOCATION, ACCESSIBLE
6,7
HOTEL HAS A NICE LOCATION, IT'S CLEAN BUT THE ONLY THING WE EXPERIENCED DURING OUR STAY ESPECIALLY UPON OUR ARRIVAL WAS THAT THE PERSON ASSIGNED AT THE FRONT DESK WAS NOT HOSPITABLE ENOUGH TO ACCOMMODATE US. I THINK AND BELIEVE THAT EVERY HOTEL MAY IT BE A LOW OR HIGH END ONE SHOULD HAVE A STAFF THAT CAN REALLY SPEAK ENGLISH BECAUSE NOT ALL THEIR GUESTS ARE CHINESE. IT'S VERY HARD TO TALK TO THOSE FRONT LINERS WHO DON'T EVEN KNOW HOW TO UTTER A SIMPLE ENGLISH WORD. HOPE ACTIONS MAY TAKE PLACE SOONEST FOR THEIR OTHER GUESTS IN THE FUTURE.
Marlinda S. Jednotlivci Indonesia, 23. dubna 2014
It was ok..

Not too expensive, near to one plaza which is the tourist spot and pretty clean
5,3
It was pleasant. Recommended for people with budget ^^

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Man Va Hotel MacaoMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - Pokoj pro hostyMan Va Hotel Macao - KoupelnaMan Va Hotel Macao - KoupelnaMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - RecepceMan Va Hotel Macao - LobbyMan Va Hotel Macao - VchodMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Exteriér hoteluMan Va Hotel Macao - Vchod


AS-AGWEB-3B04