Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Zapatera, Cebu City, Filipíny (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Mango Park Hotel Cebu City - Bazén Mango Park Hotel Cebu City - Bazén Mango Park Hotel Cebu City - Restaurace Mango Park Hotel Cebu City - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu City - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu City - Restaurace Mango Park Hotel Cebu City - Koupelna Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Restaurace Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty
Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Koupelna Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Koupelna Mango Park Hotel Cebu City - Restaurace Mango Park Hotel Cebu City - Okolí Mango Park Hotel Cebu City - Recepce Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu City - Koupelna
Oblast: Zapatera Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 1011 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,6
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (1011)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 26. listopadu 2010
Příjemný hotel

Hotel v centru, za slušnou cenu a odpovídající kvality
9,3
Hotel je umístěním velmi blízko od nákupních center a taky od centre zábavy. Dalo by se říct, že je vše v dosahu. Velmi vstřícný personál, který pomůže, když potřebujete poradit a nečeká okamžitě na spropitné, což není úplně obvyklé. Měl jsem objednán pokoj "suite", který byl krásně velký a čistý. Snad jedinou nevýhodou je klimatizace, která byla poněkud hlučnější a v noci se nedala moc používat.
Nightlife Tip: mnoho příjemných barů a diskoték na stejné ulici asi jen 100-150 metrů od hotelu.
Nahlásit hodnocení
Raymond S. Jednotlivci Switzerland, 14. ledna 2016
Nice place, Swimming Pool at roof

Parking space, fast log-in, location
8,7
Newly renovated, unfortunately nor the bath rooms. So far, all is fine. Many TV channels, Internet fast and easy. Silent, even in the mornings, when guest checkout. Restaurants menu reads yummy and is cheap, sorry, I didn't try. Restaurant closes at 9pm. Rooms are clean, but I mistrust the (old) carpets. Bathrooms needs an urgent renovation.
Nahlásit hodnocení
Sinnamah G. Jednotlivci Malaysia, 12. ledna 2016
The staff are very helpful.

Friendly,warm and cheerful
7,3
Good
Nahlásit hodnocení
Marvie V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. ledna 2016
Cebu Marathon 2016

Hotel staff are courteous, breakfast buffet and channels found in the cable tv
9,3
In the score of 10, it was a 9, almost perfect if there was a electric kettle in the room for my coffee :)
Nahlásit hodnocení
Noel R. Jednotlivci United States of America, 1. ledna 2016
staff with smiles! delighted in serving.

staff, location, and it's quality
9,3
I loved it. I enjoyed seeing the youthfulness of the staff. And their happy faces. The staff was the best part of my experience there. I thought my breakfast should have been inclusive as a complementary gesture
Nahlásit hodnocení
Glaiza M. Skupiny Philippines, 30. prosince 2015
We really felt that we are in the city of smiles!

Staff, food and facilities cleanliness
8,7
It was memorable! Superb staff! friendly and always at your service! My mom and me always travel in Asia and this is our first time to fly domestic, 1. We asked for pack breakfast when we go down, it was on the buffet, 2. We ask pack breakfast as well the next day.. The reception said that they can't make it bekos the chef was already sleeping, 3. No one service our room during our stay, we are not inform and all of the Asian countries that I have been that we usually stay in 3star but they serviced the room in daily basis. It was Staff Christmas party that time and even they where not in uniform you will notice that they are staff because of the gesture, courteous who greeted me in the lift and a greetings with a smile that you felt that it came from there hearts
Nahlásit hodnocení
Chester P. Páry Philippines, 27. prosince 2015
Good hotel

Location and price
7,7
Nahlásit hodnocení
Kevin A. Jednotlivci United Kingdom, 16. prosince 2015
Must do better

Had a pool!!
3,7
Ok nothing more, over priced
Nahlásit hodnocení
Kevin A. Jednotlivci United Kingdom, 15. prosince 2015
Ok

Ovetpriced
3,7
Over priced
Nahlásit hodnocení
Kevin A. Jednotlivci United Kingdom, 14. prosince 2015
Ovetpriced

Ok
3,7
Ok
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mango Park Hotel Cebu CityMango Park Hotel Cebu City - BazénMango Park Hotel Cebu City - BazénMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu City - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - OkolíMango Park Hotel Cebu City - RecepceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - RecepceMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - KoupelnaMango Park Hotel Cebu City - RestauraceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - LobbyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - RecepceMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu City - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06