nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna
Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 889 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (889)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 26. listopadu 2010
Příjemný hotel

Hotel v centru, za slušnou cenu a odpovídající kvality
9,3
Hotel je umístěním velmi blízko od nákupních center a taky od centre zábavy. Dalo by se říct, že je vše v dosahu. Velmi vstřícný personál, který pomůže, když potřebujete poradit a nečeká okamžitě na spropitné, což není úplně obvyklé. Měl jsem objednán pokoj "suite", který byl krásně velký a čistý. Snad jedinou nevýhodou je klimatizace, která byla poněkud hlučnější a v noci se nedala moc používat.
Nightlife Tip: mnoho příjemných barů a diskoték na stejné ulici asi jen 100-150 metrů od hotelu.
John K. Páry United States of America, 21. září 2014
great choice for the budget traveler

price, location, staff
8,3
generally quite good. room was clean and odor free, food very good for the pricing, parking adequate and safe, staff very attentive, a great location and great price for the hotel
Eliot D. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 17. září 2014
Hotel in need of improving facilities

Pleasant Staff
5,3
Unfortunately my stay at the Mango was spoiled by the need of improving their facilities. Even though I was shown several rooms they looked old and in need of renovating. Room I chose found it was not cleaned properly and bathroom mirror was dirty and hairs found on floor. Mosquitos were also present in the room and a very strong smell of chemical, like the room was fumigated.It's a shame I liked the hotel when I stayed there in March 2010 but not much seems to have been done to it since.I hope new owners improve hotel image as it could be a nice hotel. The location is good.
Esther M. Jednotlivci Australia, 17. září 2014
Good

Good location,accessible area and cheap
4,7
Was alright
Mary A. Skupiny Philippines, 15. září 2014
nice hotel

good location, nice hotel with free breakfast
6
I can recommend it to others. It was good staying in the hotel, worth it.
Hernan S. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. září 2014
suite room for less

we booked for 2n/3d and i can honestly say we got a wonder deal.spacious suite room, free bfast and comfy bed. superb.
9,3
awesome. pretty awesome.
Murray D. Rodiny s malými dětmi Australia, 14. září 2014
Very good value

Staff helpfulness, no fuss check in/out, nicely appointed room
8,7
Just great & it was all that we expected & more
Jeff B. Páry United States of America, 14. září 2014
Pests in room

location, price, pool
7
Room had lots of roaches and a mouse. Sometimes no hot water. Located next to the Lighthouse, an excellent restaurant with good prices. Walking distance to mall. Would not stay there again.
Peter K. Jednotlivci Australia, 10. září 2014
Great Location

Location.Transport.security
7,3
Staff polite and helpful and friendly.
Peter K. Jednotlivci Australia, 8. září 2014
Handy Location

location.transport.security
6,7
Pleasant.staff courteous,helpful and polite.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - RecepceMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - RecepceMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Koupelna


AS-AGWEB-3C07