Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Okolí Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 962 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
7,6
Personál
7,2
Stav hotelu/čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (962)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 26. listopadu 2010
Příjemný hotel

Hotel v centru, za slušnou cenu a odpovídající kvality
9,3
Hotel je umístěním velmi blízko od nákupních center a taky od centre zábavy. Dalo by se říct, že je vše v dosahu. Velmi vstřícný personál, který pomůže, když potřebujete poradit a nečeká okamžitě na spropitné, což není úplně obvyklé. Měl jsem objednán pokoj "suite", který byl krásně velký a čistý. Snad jedinou nevýhodou je klimatizace, která byla poněkud hlučnější a v noci se nedala moc používat.
Nightlife Tip: mnoho příjemných barů a diskoték na stejné ulici asi jen 100-150 metrů od hotelu.
Arturo S. Páry Philippines, 8. června 2015
Good location, quite, accessible to trandportation

Clean, cheap, good foods
8,3
Relaxing
Mogens R. Jednotlivci Denmark, 29. května 2015
Not a hotel for tourists, for locals only

Mango Park Hotel
3,7
Terrible. Run down hotel. The swimming pool was so dirty, that it was a health risk. The breakfast was filipino, and the noise there unbearable. Apparently, locals also took their breakfast there
Richard C. Páry Australia, 28. května 2015
worse 3 star hotel ever

Mango Park Hotel
2
nothing positive to say .staff tried hard , food not fit for human consumption.dirty dusty location, outside pollution rank.swimming pool dirty , nobody had any idea how to maintain pool .no cover on filter box, pool surrond dirty , really everything very bad. would not even give this hotel 1 star. who gives these stars anyway. really very poor hotel and would not recommend to anyone , more like a cheap pension house with a dirty pool.
Michael M. Jednotlivci Australia, 7. května 2015
Value for money

Price Friendly staff Location
7
Have stayed here before. No adverse comments. The buffet breakfast has definitely improved.
Alma K. Jednotlivci Philippines, 24. dubna 2015
No comment

nothing
3,3
I'm not happy
Mitsuru E. Jednotlivci Japan, 6. dubna 2015
not so good location
7,7
not so nice nothing special
Anthony K. Rodiny s malými dětmi United States of America, 27. března 2015
breakfast blues

comfortable room, nice little pool, quiet surroundings
7,3
the location is perfect for the little bit of business we have to do with Ultimate Visa Corp. the Ayala mall is nearby and it's a great place for shopping, dining and getting any grocery items or toiletries you may need for your room, I was disappointed that the breakfast buffet staff did not keep items warm that needed to stay warm like the scrambled eggs, corned beef etc. the ability to put sterno heat cans under those serving pans was there but for some reason it was not done...don't know why...my fault for not inquiring about it, I hate to complain but this happened every morning for the 3 days we were there. the room service had a good selection of food that was alright. the pool was small but nice, the pool area bathroom was poorly maintained, both showers had clogged drains with dirty stagnant water on the floor. the hotel staff was friendly, respectable and helpful.
Leeroy S. Páry Zimbabwe, 24. března 2015
Good Location Next to Fun places

location is great
8
Good place to stay. Easy to get transport. They even picked me from the airport and staff was great spoke good english. Food not so good but for a budget traveller its great. They have cable and hot showers. Room service is great pool area is okay too small but its do able.
Lynne J. Páry Australia, 13. března 2015
Very efficient hotel

The staff, value for money, internet
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

HK-AGWEB-2F05