nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna
Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 896 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,7
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (896)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 26. listopadu 2010
Příjemný hotel

Hotel v centru, za slušnou cenu a odpovídající kvality
9,3
Hotel je umístěním velmi blízko od nákupních center a taky od centre zábavy. Dalo by se říct, že je vše v dosahu. Velmi vstřícný personál, který pomůže, když potřebujete poradit a nečeká okamžitě na spropitné, což není úplně obvyklé. Měl jsem objednán pokoj "suite", který byl krásně velký a čistý. Snad jedinou nevýhodou je klimatizace, která byla poněkud hlučnější a v noci se nedala moc používat.
Nightlife Tip: mnoho příjemných barů a diskoték na stejné ulici asi jen 100-150 metrů od hotelu.
Voon C. Jednotlivci Malaysia, 25. září 2014
Average standard hotel

Location, breakfast and cleanliness
5,7
Eventhough I have requested for airport pickup during booking and sent a personal email directly to hotel who then confirmed there will be airport pickup, no one turned up at the airport upon my arrival. I have to call the hotel, only then they sent someone to airport. There is not enough adaptor for guest to use for electrical appliances for TWO days and I have to purchase one on my own.
Dennis H. Obchodní cestující United States of America, 23. září 2014
Still going downhill...

The three different at the front desk
4,7
The place is run down and the internet access is very poor. Had to sit in the bathroom to even connect. Linens are well worn and many are stained. The young ladies that work at the front desk are pleasant and along with the bell staff bring a little smile to an otherwise dreadful stay.
John K. Páry United States of America, 21. září 2014
great choice for the budget traveler

price, location, staff
8,3
generally quite good. room was clean and odor free, food very good for the pricing, parking adequate and safe, staff very attentive, a great location and great price for the hotel
Antonio A. Obchodní cestující Philippines, 20. září 2014
Unpleasant stay

location, location and location
4
Staff not friendly and accommodating, hotel not customer friendly, room is small with bedbugs,ants and mosquitoes. Location of the hotel is good
Timothy S. Páry United States of America, 19. září 2014
Roaches check in but they don't check out

big rooms, friendly staff, good aircon
6,7
My first impression was positive; large room, separate shower stall and tub, comfortable bed. But then the roaches came out! I have never stayed at any hotel with this many roaches - and I have stayed in some questionable places... Every time we came into the room and turned on the lights we would run around and kill at least a dozen roaches. What shame, this could be(probably used to be) a nice hotel.
Danelyn D. Páry Philippines, 18. září 2014
Cheap Hotel

staffs are good and accommodating
4,7
Just ok although we are not that satisfied.
Eliot D. Rodiny se staršími dětmi United Kingdom, 17. září 2014
Hotel in need of improving facilities

Pleasant Staff
5,3
Unfortunately my stay at the Mango was spoiled by the need of improving their facilities. Even though I was shown several rooms they looked old and in need of renovating. Room I chose found it was not cleaned properly and bathroom mirror was dirty and hairs found on floor. Mosquitos were also present in the room and a very strong smell of chemical, like the room was fumigated.It's a shame I liked the hotel when I stayed there in March 2010 but not much seems to have been done to it since.I hope new owners improve hotel image as it could be a nice hotel. The location is good.
Esther M. Jednotlivci Australia, 17. září 2014
Good

Good location,accessible area and cheap
4,7
Was alright
Mary A. Skupiny Philippines, 15. září 2014
nice hotel

good location, nice hotel with free breakfast
6
I can recommend it to others. It was good staying in the hotel, worth it.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - RecepceMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - RecepceMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - Koupelna


AS-AGWEB-3B03