nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mango Park Hotel

General Maxilom Avenue, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mango Park Hotel Cebu - Exteriér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Koupelna Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Restaurace Mango Park Hotel Cebu - Lobby Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení Mango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízení
Mango Park Hotel Cebu - Vyhlídka Mango Park Hotel Cebu - Exteriér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Bazén Mango Park Hotel Cebu - Recepce Mango Park Hotel Cebu - Interiér hotelu Mango Park Hotel Cebu - Bazén
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 48

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,2

na základě 855 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
7,6
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (855)
Seřazeno podle:
Jan B. Jednotlivci Czech Republic, 26. listopadu 2010
Příjemný hotel

Hotel v centru, za slušnou cenu a odpovídající kvality
9,3
Hotel je umístěním velmi blízko od nákupních center a taky od centre zábavy. Dalo by se říct, že je vše v dosahu. Velmi vstřícný personál, který pomůže, když potřebujete poradit a nečeká okamžitě na spropitné, což není úplně obvyklé. Měl jsem objednán pokoj "suite", který byl krásně velký a čistý. Snad jedinou nevýhodou je klimatizace, která byla poněkud hlučnější a v noci se nedala moc používat.
Nightlife Tip: mnoho příjemných barů a diskoték na stejné ulici asi jen 100-150 metrů od hotelu.
Russell T. Páry United States of America, 14. července 2014
Good Hotel, reasonable price, great location.

Location, Price, Pool
9
This is a good hotel. Clean and in the center of Cebu. Close to Mango Park resaurants and bars.
Ronald C. Páry United States of America, 4. července 2014
OK

The staff was excellent and friendly
6,3
Mango Park is and older hotel but for the price it was a good value. Everything worked and we had no problems.
Ricky Q. Skupiny Philippines, 22. června 2014
It was a quiet yet very romantic hotel

centrally located, clean and friendly staff
8,3
I really like the cleanliness of the hotel with very attentive staffs. The ambiance is great but the breakfast is quiet disappointing. Everything is fine except for the foods served during breakfast
Jerico S. Jednotlivci Spain, 19. června 2014
cockroaches everywhere

location
4,3
Sheree M. Páry Philippines, 18. června 2014
Frustrating experience

friendly staff
6,3
Upon seeing the homepage of the hotel, one that attract us and is the the reason why we choose the hotel among others in the area is of course its location and importantly the use of the swimming pool. When we arrive, we assume that we can relax and use the pool but unfortunately it has been under repair for quite sometime already. It is so frustrating and we feel that we are victimize by a misleading advertisement. Furthermore, sorry to say that the food is not great. We are served with sardines.
Peter L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 18. června 2014
Friendly staff and clean hotel

Perfect
9,7
Friendly staff clean hotel
Abigail C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 15. června 2014
perfect

accesible, cheaper, nice staff
8
great
Arno M. Obchodní cestující Austria, 13. června 2014
Badly managed and not clean

Location
4,3
Nothing special. Awful breakfast with cold dishes, ants and bugs in the room, housekeeping just on request, pool closed for almost a week due to "cleaning", attentive staff but clearly badly managed hotel. Internet erratic. Better options around.
E M. Skupiny United States of America, 6. června 2014
I like the hotel for location and the pool.

Location, breakfast included when I stayed and pool
7
I like the hotel, although there are some things that could've been better. There is good proximity to several areas of the city that like from the hotel.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mango Park Hotel CebuMango Park Hotel Cebu - Exteriér hoteluMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - KoupelnaMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - RestauraceMango Park Hotel Cebu - LobbyMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - Rekreační zařízeníMango Park Hotel Cebu - VyhlídkaMango Park Hotel Cebu - Exteriér hoteluMango Park Hotel Cebu - BazénMango Park Hotel Cebu - RecepceMango Park Hotel Cebu - Interiér hoteluMango Park Hotel Cebu - Bazén


AS-AGWEB-3B02