nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Manhattan Hotel

13 Soi 15 Sukhumvit Road, Sukhumvit, Bangkok, Thajsko (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hosty Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna
Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna Manhattan Hotel Bangkok - Koupelna Manhattan Hotel Bangkok - Interiér hotelu Manhattan Hotel Bangkok - Interiér hotelu Manhattan Hotel Bangkok - Lobby Manhattan Hotel Bangkok - Restaurace Manhattan Hotel Bangkok - Restaurace Manhattan Hotel Bangkok - Restaurace Manhattan Hotel Bangkok - Restaurace Manhattan Hotel Bangkok - Bufet Manhattan Hotel Bangkok - Bufet Manhattan Hotel Bangkok - Interiér hotelu
Oblast: Sukhumvit Počet pokojů: 200
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 4491 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,4
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,0
Pokojový komfort/standard
7,5
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (4491)
Seřazeno podle:
Petr P. Páry Czech Republic, 27. června 2012
Dobré umístění v klidné ulici.

Velmi bohatá snídaně.
9,7
Hotel se nachází na lince skytrainu s dobrou dostupností pro nákupy, masáže a noční život. Pokoj byl tichý, čistý a upravený. Možnost využít počítače nad recepcí s přístupen na internet zdarma. Velmi bohaté snídaně s širokým výběrem. Celkově mohu jen doporučit!
Vishal K. Jednotlivci India, 13. srpna 2014
its was awsome

good staff , nice neighborhood, good location
8
its was excellent
Hu M. Rodiny se staršími dětmi China, 31. července 2014
good to stay

nice place
8
Mahipal D. Jednotlivci India, 30. července 2014
Best Ever Stay in Bangkok

Hotel Staff, Room, Breakfast
10
I can say with all confidence that this was one of the best hotels I ever stayed in Bangkok. Hotel staff is very courteous and professional. The room I was and spacious. If you are a food lover this hotel has the best breakfast. This hotel didn't give me any reason to say any negative thing about it. I enjoyed my stay at Manhattan Hotel and I will highly recommend this hotel to others. You can't beat the price and facilities anywhere else in Bangkok.
Nissim Y. Jednotlivci Israel, 28. července 2014
Nice hotel

location, staff and clean
8,7
Very nice. It's close to night life places end sky train.
Joo Y. Jednotlivci Malaysia, 28. července 2014
Value for money

Big room, clean and good location
7
Value for money with big room, clean and easy access to BTS.
Anupam S. Rodiny se staršími dětmi India, 26. července 2014
Good Budget Hotel

Hospitality, pricing and location
8
Good
. Obchodní cestující 24. července 2014
Best value for the money

Location and cost cannot be beaten in Bangkok
9
Very satisfied
Bernard P. Jednotlivci United Kingdom, 23. července 2014
excellent

location,value, staff
10
Hotel was in ideal location for my short stay in BKK
David D. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 23. července 2014
we were treated well by staff

Comfortable, nice staff and good location
7,7
Everything was nice, except an incident in an elevator on our second morning. I caught a man, who 'appeared to be from India or Pakistan' using his smart phone to clandestinely record video of my 13 year old daughter from neck to waist. I accidentally looked in the elevator wall mirror behind me and him and saw my daughters torso and a red record light on his smart phone screen. I told him this was unacceptable and he stopped. I REALLY wanted to tell management, but he exited the elevator to a group of at least 10 fellow guests he clearly knew. I had a sense it might become a real problem to call him out on this horrendous behaviour. I fought the urge to go make sure he erased it, or just grab the phone and take it to the front desk and make them have it erased. I don't blame the hotel, but this really caused consternation for me and my family during our 4 day stay.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Manhattan Hotel BangkokManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - Pokoj pro hostyManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - KoupelnaManhattan Hotel Bangkok - Interiér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Interiér hoteluManhattan Hotel Bangkok - LobbyManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - BufetManhattan Hotel Bangkok - BufetManhattan Hotel Bangkok - Interiér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Interiér hoteluManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - Obchod s kávou / kavárnaManhattan Hotel Bangkok - RestauraceManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - Fitness prostoryManhattan Hotel Bangkok - BazénManhattan Hotel Bangkok - BazénManhattan Hotel Bangkok - BazénManhattan Hotel Bangkok - BazénManhattan Hotel Bangkok - VchodManhattan Hotel Bangkok - VchodManhattan Hotel Bangkok - Exteriér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Exteriér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Exteriér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Exteriér hoteluManhattan Hotel Bangkok - Lobby


AS-AGWEB-3A05