Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Manila Airport Hotel

99 PAL Drive Airplane Village Brgy Vitalez NAIA I Complex, Parañaque, Manila, Filipíny 1705 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Jídlo a nápoje Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Exteriér hotelu Manila Airport Hotel Manila - Restaurace Manila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hosty Manila Airport Hotel Manila - Restaurace
Oblast: Parañaque Počet pokojů: 50

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,4

na základě 2208 hodnocení

Poměr cena/kvalita
6,1
Poloha
8,5
Personál
6,3
Stav hotelu/čistota
5,9
Pokojový komfort/standard
6,2
Jídlo/stolování
5,6
Všechna hodnocení (2208)
Seřazeno podle:
Michal Z. Páry Czech Republic, 8. dubna 2015
pouze na přespání

dostupnost z a na letiště,transport na letiště,cena
5,7
hotel je vhodný pouze na přespání jinak nemá co nabídnout
Nahlásit hodnocení
Michael Z. Páry United States of America, 27. července 2015
Great stay!!

Price staff and room comforts
10
Very good
Nahlásit hodnocení
Liezl C. Obchodní cestující United States of America, 24. července 2015
Its an Ok hotel

Location, affordable,convinient
5,7
It was okay to spend the night, before the flight. Just didnt like that there was no free wifi.
Nahlásit hodnocení
Alice K. Páry Philippines, 21. července 2015
Not as advertised
4,3
I would not recommend staying here longer than 1 day.
Nahlásit hodnocení
Anna L. Rodiny s malými dětmi South Korea, 13. července 2015
Nearest hotel from Terminal 1

its near the airport.
5,3
Our room air conditioner wasn't working😭
Nahlásit hodnocení
Alan P. Páry Philippines, 30. června 2015
Near Terminal 1

Location, Cleanliness
7,7
It was great. Just a 10mins drive to Terminal 1.
Nahlásit hodnocení
Tim L. Páry United Kingdom, 30. června 2015
Only good as close to airport

Lift, location, free breakfast
6,3
Only stated here 1 night and thankful for that. Very VERY overpowering smell of mint in the room, dodgy air con which was very noisy and had to use a hair clip to keep it in position. Free breakfast was cold. Free transfer to airport was good. Staff were friendly through only contact was at check in and out.
Nahlásit hodnocení
Emily P. Jednotlivci United Kingdom, 29. června 2015
Ok, far from terminal 3 and not flexible with food

Not that expensive, ac, nice staff.
4,7
Nahlásit hodnocení
Akira S. Obchodní cestující Japan, 24. června 2015
good loation

good loation and friendly staff. From terminal 3 and 4, it isn't so near.
5,3
The hotel service is good but the facility is old. So, I expect the rehabilitation of the facility soon.
Nahlásit hodnocení
Neil S. Páry Australia, 22. června 2015
Only stay there if you have to

Friendly staff, close to airport and free shuttle
6
Staff were friendly and it is close to the airport BUT rooms are fairly run down and smelly old carpet with stains - it make my skin crawl. We have travelled all over Asia and 7 weeks in the Philippines and this was the 1st hotel ever that you had to pay for wifi on top of a fairly expensive room for its standard. I will look else where next trip.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Manila Airport Hotel ManilaManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Jídlo a nápojeManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Exteriér hoteluManila Airport Hotel Manila - RestauraceManila Airport Hotel Manila - Pokoj pro hostyManila Airport Hotel Manila - Restaurace


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B06