nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mantra Samui Resort

Soi Kalkin, Bo Phut, Samui, Thajsko 84320 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mantra Samui Resort Samui - Dětský klub Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Fitness prostory Mantra Samui Resort Samui - Vyhlídka Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Okolí Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén
Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Koupelna Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Fitness prostory Mantra Samui Resort Samui - Vybavení Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Recepce Mantra Samui Resort Samui - Recepce
Oblast: Bo Phut Počet pokojů: 74
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 721 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
7,3
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (721)
Seřazeno podle:
Jiri O. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 7. března 2014
1 strávená noc, příjemné na cestě zpět domů

bazén s výhledem, čísté a velké pokoje, zdarma volání po celém světě
7,7
Strávili jsme zde 1 noc na cestě zpět do Evropy. Asi bychom to nedoporučili pro rodiny s dětmi. Hotel je ve vnitrozemí, takže pláž daleko. Sice jezdí zdarma shuttle, ale nemáte možnost si zajít z pláže rovnou do pokoje. Ale děti se vyřádili v bazénu s krásným výhledem na zátoku. Jinak jídlo a pití za docela vyšší ceny.
Ka L. Páry Hong Kong, 21. listopadu 2014
good value, nice view and excellent service

the staff were really nice. they noticed my boyfriend's birthday and delivered a birthday cake to us during breakfast.
8
Chentung K. Páry India, 14. listopadu 2014
great view

the view, the swimming pool and the room ambience
7
it was overall good, but if u dint have a 2 wheeler it would be hard as u would have to rely on the free shuttle service as the resort was up on a hill. the room that we booked online was not how it appeared so we had to pay more to get a better view room. staffs were friendly, the breakfast buffet was very good.
Steven U. Rodiny s malými dětmi United States of America, 12. listopadu 2014
Perfect

Breakfast...people...pool
10
The best breakfast ever...
Sade H. Páry United Kingdom, 12. listopadu 2014
Romantic

View food room
9,3
Lovely
Sebastian G. Páry Germany, 10. listopadu 2014
Awesome view

View, Pool, Jacuzzi
8,7
Yan S. Páry Hong Kong, 6. listopadu 2014
very nice resort but far from main viewpoint

swimming pool, love jacuzzi and the 180" sea view
8,3
we love this resort so much. they have 180" seaview from our room and the swimming pool. and their love jacuzzi room is very nice with a big room. and also they have the free shuttle bus service to the main viewpoint. we love this resort and will stay again if we have chance.
Keith M. Páry United Kingdom, 5. listopadu 2014
Stunning views, abit out the way

Bar staff were friendly, Stunning views
7,3
Liyana A. Páry Malaysia, 4. listopadu 2014
Good place for a getaway!

Food was nice, room was big and staff was very friendly.
8,3
Love it so much! :)
Roshen J. Rodiny s malými dětmi India, 3. listopadu 2014
Awesome resort located at a serene hill side

The location, the rooms and the staff.
9
It was surprisingly better than I imagined. When we entered the road towards the resort I was disappointed that we would be far away from the beaches but once I was there it felt awesome. The staff are exceptionally friendly and the rooms top notch. Only gripe was on the food which I did not think was up to the standards of the rest of the resort.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mantra Samui Resort SamuiMantra Samui Resort Samui - Dětský klubMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - VyhlídkaMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - OkolíMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - VybaveníMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - RecepceMantra Samui Resort Samui - RecepceMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - LobbyMantra Samui Resort Samui - LázněMantra Samui Resort Samui - Exteriér hoteluMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - Vyhlídka


AS-AGWEB-3B04