Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Mantra Samui Resort

Soi Kalkin, Bo Phut, Samui, Thajsko 84320

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 1001 hodnocení

2 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,6
Poloha
7,3
Personál
8,9
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,9
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (1001)
Seřazeno podle:
Kristyna Z. Páry Czech Republic, 22. dubna 2015
Bezchybný pobyt

Všechno bylo výborné, ale zdůraznila bych služby (squash, transfer, club cars), stravu, pokoj
9,3
Nahlásit hodnocení
Jiri O. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 7. března 2014
1 strávená noc, příjemné na cestě zpět domů

bazén s výhledem, čísté a velké pokoje, zdarma volání po celém světě
7,7
Strávili jsme zde 1 noc na cestě zpět do Evropy. Asi bychom to nedoporučili pro rodiny s dětmi. Hotel je ve vnitrozemí, takže pláž daleko. Sice jezdí zdarma shuttle, ale nemáte možnost si zajít z pláže rovnou do pokoje. Ale děti se vyřádili v bazénu s krásným výhledem na zátoku. Jinak jídlo a pití za docela vyšší ceny.
Nahlásit hodnocení
Mathew M. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. dubna 2016
Hard to get too and from room
5
Hotel is on a hill and walking from dinning area and reception was a mission. Food was quote expensive and rather tasteless. AC was very noisy leaking water and gave everyone in my room a sore throat. Location was out of town. View from hotel was amazing and rooms were very beautiful.
Nahlásit hodnocení
Brian M. Páry Denmark, 5. dubna 2016
Nice
5,7
Very nice and great view
Nahlásit hodnocení
Richard P. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 4. dubna 2016
Great staff.
6,3
Big room, great staff. Built on a pretty serious hill so a little tricky to get around the resort but the staff make a big effort to help you out on your staff. Would happily go back
Nahlásit hodnocení
Thanachao L. Páry Thailand, 26. března 2016
Good view Good Staffs Good Room
6,7
Love the jacuzzi very relax and private. The staffs were very nice. The food is brilliant
Nahlásit hodnocení
Yi G. Jednotlivci United States of America, 19. března 2016
Location is not ideal but friendly staff
5
the rooms are a bit old with strange decor. The staff are very sweet and helpful. Was disappointed to find out there is only 1 yoga class offered per day.
Nahlásit hodnocení
Steven G. Páry Australia, 9. března 2016
Great ocean view
5
Hotel is a bit run down, breakfast selection limited. Not a family location or four star
Nahlásit hodnocení
Chun M. Páry Hong Kong, 4. března 2016
swimming pool is too small
4
Low privacy
Nahlásit hodnocení
Lhawang L. Páry India, 2. března 2016
best ever

Staff. facilities. rooms .coach
10
it is one of the best places I have stayed . the staff was great and very accommodating and very warm. and I am not saying this cause they upgraded me.. we arrived early into the hotel the room was not ready so they put us in the VIP sweet .. and the staff r very helpful. they have a lovely coach system that drops you to the room and also a lovely coach system to ferry you from and to the city. it's the best resorts in ever stayed in because of the staff.and I've stayed in a lot of them... n the pool is lovely. I would go back again soon. you should too...
Nahlásit hodnocení
1 - 2 z 2 hodnocení
Mantra Samui Resort SamuiMantra Samui Resort Samui - VyhlídkaMantra Samui Resort Samui - LobbyMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Sport a aktivityMantra Samui Resort Samui - Sport a aktivityMantra Samui Resort Samui - Sport a aktivityMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - VybaveníMantra Samui Resort Samui - LázněMantra Samui Resort Samui - LázněMantra Samui Resort Samui - LázněMantra Samui Resort Samui - Dětský klubMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Balkón/terasaMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Restaurace


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A03