nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mantra Samui Resort

Soi Kalkin, Bo Phut, Samui, Thajsko 84320 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mantra Samui Resort Samui - Dětský klub Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Fitness prostory Mantra Samui Resort Samui - Vyhlídka Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Okolí Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén Mantra Samui Resort Samui - Bazén
Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Koupelna Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Restaurace Mantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízení Mantra Samui Resort Samui - Fitness prostory Mantra Samui Resort Samui - Vybavení Mantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hosty Mantra Samui Resort Samui - Recepce Mantra Samui Resort Samui - Recepce
Oblast: Bo Phut Počet pokojů: 74
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 576 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,7
Poloha
7,3
Personál
9,0
Stav hotelu / čistota
8,9
Pokojový komfort/standard
9,0
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (576)
Seřazeno podle:
Jiri O. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 7. března 2014
1 strávená noc, příjemné na cestě zpět domů

bazén s výhledem, čísté a velké pokoje, zdarma volání po celém světě
7,7
Strávili jsme zde 1 noc na cestě zpět do Evropy. Asi bychom to nedoporučili pro rodiny s dětmi. Hotel je ve vnitrozemí, takže pláž daleko. Sice jezdí zdarma shuttle, ale nemáte možnost si zajít z pláže rovnou do pokoje. Ale děti se vyřádili v bazénu s krásným výhledem na zátoku. Jinak jídlo a pití za docela vyšší ceny.
Sophie O. Páry Ireland, 8. srpna 2014
Amazing hotel

The room which was large, luxurious and very had a very comfortable bed, the bathroom was amazing with a walk in rain head shower and a lovely bath tube and the infinity pool had an amazing view
9,3
Recommend it to anybody, it's not very cheap but not expensive for what you get. Il definitely recommend it to Frieda coming here and would be back in a heart beat!
Chanicha M. Páry Thailand, 3. srpna 2014
Very beautiful location and the staffs are nice

Food was very salt
8
Great time
Libb-Wei W. Páry Malaysia, 28. července 2014
Location, Sea View, Quiteness

Sea View, Eternity Pool. Foods
10
Wonderful Stay. Our stay was prefect from start to finish
Julie C. Skupiny United States of America, 25. července 2014
Great for our large wedding group. Awesome view. L

Worked well for our large group Awesome view and great breakfast buffet
10
Great!
Shane H. Páry Ireland, 13. července 2014
Beautiful hotel and room, great stay

The room, the facilities and the staff
9,3
Very enjoyable stay, liked being just outside the main village but with the daily shuttles it made no difference. Brilliant breakfast buffet and great staff. Really enjoyed the yoga, gym and pool
Minohara K. Páry Japan, 8. července 2014
It's no good because stuff service is not flexible

View
4
not near beach
May L. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 3. července 2014
Great combination

Food, staff, facilities
8,7
Had a very relaxing 5-day holiday. Great value for money for the room and food. Would have been even better if the kid club had been staffed all day. At the end we didn't use it at all.
Valerie C. Rodiny se staršími dětmi Canada, 29. června 2014
Great value for money and amazing place!

food, room, view
9,3
I stayed at the Mantra hotel last June with my mother. We had a wonderful time there. The staff is very attentive, friendly but professional. The room that we booked (cozy suite) was very large with two beds and a very big bathroom. We were happy with the very wide choice of free movies/tv series which we could watch in the living room of our room! The breakfast (included) was amazing. Great coffee! Superb selection of foods. You have to try the crepes. We thought that the themed evenings were too pricey for what you actually get. Happy hours are fun and long! I would recommend this hotel to anyone who is looking for a relaxing vacation. Great gym although we did not use it once. Great pool. I would go back anytime. The shuttle buses leave very regularly. All in all a very good choice.
Wong S. Páry Malaysia, 23. června 2014
All good. Satisfied so far.

Infinity pool and surrounding. Beautiful beach view from my suite up the hill.
7,7
All good and satisfied.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mantra Samui Resort SamuiMantra Samui Resort Samui - Dětský klubMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - VyhlídkaMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - OkolíMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - RestauraceMantra Samui Resort Samui - Rekreační zařízeníMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - VybaveníMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - RecepceMantra Samui Resort Samui - RecepceMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Jídlo a nápojeMantra Samui Resort Samui - BazénMantra Samui Resort Samui - Exteriér hoteluMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - LobbyMantra Samui Resort Samui - LázněMantra Samui Resort Samui - Exteriér hoteluMantra Samui Resort Samui - Fitness prostoryMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - Pokoj pro hostyMantra Samui Resort Samui - KoupelnaMantra Samui Resort Samui - Vyhlídka


AS-AGWEB-3C01