Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárna Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně
Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sál Marco Polo Davao Hotel Davao - Prostory pro setkávání Marco Polo Davao Hotel Davao - Pláž Marco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hotelu
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 245
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,4

na základě 1822 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,2
Všechna hodnocení (1822)
Seřazeno podle:
Jo B. Skupiny Australia, 25. srpna 2015
Best location for the kadayawan festival

Location, location ,location
9,3
We had a pleasant stay with great staff...
Nahlásit hodnocení
Richard H. Páry New Zealand, 24. srpna 2015
Good value at the Agoda price

central location, great staff, good value
8,3
I enjoyed the Marco Polo. The room was a little bit tired but everything worked. The other facilities were high quality. The breakfast was excellent but the coffee shop in the lobby area was a little disappointing. This is a minor criticism. Overall, I was most impressed and would stay there again.
Nahlásit hodnocení
Elizabeth R. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 20. srpna 2015
Good but not fantastic

food, bed, location
7,7
Maybe it is one of the best in Davao City but I would not say that it is fantastic. The rooms are of good size, the beddings are clean and comfortable, but the bathroom needs improvement. The smoke detector was hanging loose. The shower head spews water unevenly. The hot and cold knobs are the old type. No matter how much I turned the lever up, water came out from the faucet simultaneously from the shower head, half and half. After having said that, I will still choose Marco Polo the next time.
Nahlásit hodnocení
Wayne R. Páry United Kingdom, 19. srpna 2015
Great friendly hotel

Atmosphere food and airport pick up
9,7
Great place to stay nicely furnished good food and service centrally octaves and good value. Bathrooms could do with a refurbishment though
Nahlásit hodnocení
Teresita S. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. srpna 2015
Getaway vacation

Location is good, buffet breakfast sumptous rooms are comfty and clean no bad odor staff are friendly and accomodating aircondition are all freezy..
9,7
Were seven persons we get extra bed we got three rooms and the size is king bed the rooms are big in size very comfortable the bathrooms are complete of toilettres and i like most was the bedeit esp for women everytime we washed it was amazing i love it super all you need have it all there is a safety box for our valuables my family enjoyed the pool and the most important was the breakfast buffet over all were satisfied .were planning again by october to check in .. Marco polo no.1
Nahlásit hodnocení
Danilo S. Páry Philippines, 16. srpna 2015
Satisfied

Location, food, accomodation
9,7
Nahlásit hodnocení
Cynthia L. Jednotlivci Australia, 16. srpna 2015
Great Food!

Food was great! Waiter was knowledgeable when asked questions about the food serving
9,7
Nahlásit hodnocení
Lua B. Páry Philippines, 16. srpna 2015
Perfectly chill weekend

food, staff, comfort
10
The food was amazing, staff equally so. We were looking for a relaxing weekend not too far from the happenings of the city and we got it :)
Nahlásit hodnocení
James M. Páry United States of America, 15. srpna 2015
No

Pool staff location
8,7
Nahlásit hodnocení
Stewart S. Obchodní cestující Philippines, 14. srpna 2015
stay at marco polo davao

food, location, ambience
6
they have to renovate
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárnaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sálMarco Polo Davao Hotel Davao - Prostory pro setkáváníMarco Polo Davao Hotel Davao - PlážMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hoteluMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hoteluMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Executive Lounge


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C07