nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárna Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárna Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory
Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sál
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 245

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1613 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (1613)
Seřazeno podle:
Dennis I. Obchodní cestující United States of America, 17. listopadu 2014
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Páry Philippines, 16. listopadu 2014
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Obchodní cestující United States of America, 15. listopadu 2014
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. Páry Australia, 11. listopadu 2014
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Jednotlivci United States of America, 7. listopadu 2014
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members
Rakesh N. Obchodní cestující India, 7. listopadu 2014
Best One

Room Space, Good Internet & Good Food
7,7
Great Experience..will go back again for sure
Elizabeth H. Obchodní cestující Philippines, 1. listopadu 2014
comfortable, friendly and helpful staff

location, breakfast and comfort
9,7
pleasant and enjoyable
Fidel S. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. října 2014
Marco Polo

food
10
Very good
Gilbert B. Obchodní cestující Philippines, 30. října 2014
Value for money

Location, cleanliness, security
8,3
Mian I. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. října 2014
marco polo davao

location, food and service
9,3
we stayed for 5 nights and 6 days at the hotel. check-in was easy. The hotel staff were very nice and efficient. The room was spacious, clean and the view is fantastic. The only negative experience we had was that the refrigerator temperature barely cooled our drinks. It was almost non-functioning. Also, they turn off the aircon in the middle of the night for long periods of time. Our stay was excellent overall.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárnaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárnaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sálMarco Polo Davao Hotel Davao - Prostory pro setkáváníMarco Polo Davao Hotel Davao - PlážMarco Polo Davao Hotel Davao - PlážMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hoteluMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C01