nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Davao Hotel

CM Recto Street, Davao Centrum města, Davao, Filipíny 8000 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hosty Marco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárna Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárna Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Restaurace Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory
Marco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostory Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Lázně Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Bazén Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Lobby Marco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sál
Oblast: Davao Centrum města Počet pokojů: 245

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1620 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,3
Všechna hodnocení (1620)
Seřazeno podle:
Edward G. Páry Ireland, 26. listopadu 2014
Davao First

Staff, Security and Lobby
7,7
Overall it was a nice stay. The standards maybe reflect provincial location. But some items e.g. vine were more than capital city prices. The room was okay. If you sleep well your shouldn't complain. The room was pretty plain not what I anticipated. Breakfast was sufficient. The various outlets were nice. But no shop and I had to go outside to buy credit/load for my phone. But Davao is a nice place and the people were very friendly unless you smoke because it's a non smoking city!
Carina M. Obchodní cestující Philippines, 25. listopadu 2014
nice hotel

superb service, nice people, great hotel
10
pleasant
Kenneth W. Páry Malaysia, 24. listopadu 2014
best hotel i had stayed in davao

cleaness, varieties of breakfast & nice staff
9,7
Nice and cozy rooms
Kilby G. Páry United States of America, 22. listopadu 2014
Marco Polo Review

price, quality, staff
8
great
Eddie A. Jednotlivci United States of America, 18. listopadu 2014
great hotel

food, spa, quite
10
great stay
Dennis I. Obchodní cestující United States of America, 17. listopadu 2014
My HQ in Davao City

Staff, restaurants, location
8,3
As usual, my HQ in Davao was efficient, modern and well run.
Erik K. Páry Philippines, 16. listopadu 2014
Marco Polo Davao Experience

Good location, Staff go the extra mile to serve the customer, well-maintained
9
Superb Hospitality and Service! Definitely worth visiting again!
Dennis I. Obchodní cestující United States of America, 15. listopadu 2014
My HQ in Davao City

Staff, Restaurants, Location
8,7
As usual, my HQ in Davao City was efficient, well-run and top-class
Ronald C. Páry Australia, 11. listopadu 2014
davao

security comfort
8
Don't go to Davao if you are a smoker, its almost a criminal offence, the put designated smoking areas out in the hot sun with no seating, its 40000 peso fine for public smoking
Eddie A. Jednotlivci United States of America, 7. listopadu 2014
Best Hotel In Cebu

staff, cleanliness, comfort
9,3
my stay was great, i will always come back here when i go to cebu the staff is great, everything you need in 1 place. i have to say, Thank You to all the Staff Members

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Davao Hotel DavaoMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Pokoj pro hostyMarco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárnaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Obchod s kávou / kavárnaMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - RestauraceMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - Fitness prostoryMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - LázněMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - BazénMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - LobbyMarco Polo Davao Hotel Davao - Taneční sálMarco Polo Davao Hotel Davao - Prostory pro setkáváníMarco Polo Davao Hotel Davao - PlážMarco Polo Davao Hotel Davao - PlážMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hoteluMarco Polo Davao Hotel Davao - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A06