nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepce Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Fitness prostory Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sál Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sál Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 665
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1884 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,4
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (1884)
Seřazeno podle:
Frantisek M. Obchodní cestující Czech Republic, 16. března 2012
Prijemny hotel

Tichy hotel vzdor poloze a umisteni
9
Pozorny personal, kuchynka v pokoji, restaurant a bar v hotelu
Sightseeing/Attractions Tip: Macao
Frantisek M. Obchodní cestující Czech Republic, 12. března 2012
příjemný hotel, milý a pozorný personál

pohodlný pokoj, vybavená kuchyňka
9,3
tichý a velmi poříjemný hotel, pozorný personál, který se o hosta stará tak důsledně, že manžer hotelu jde osobně zaklepat na dveře pokoje a ptá se zda je vše v pořádku, zda může s čímkoliv pomoci, nabízí informace o zajímavých místech.
Shopping Tip: Harbour shopping center
Suin R. Páry Indonesia, 14. prosince 2014
Best location, near MTR, friendly staff

Best location, near MTR, friendly staff
7,7
Best location, near MTR, friendly staff
Chan M. Obchodní cestující China, 12. prosince 2014
Nice and conveience hotel

easy to access, clean, tidy
7,3
The most conveience hotel which I been stayed in Hong Kong so far. Lots of shopping arcade around the hotel. But the disadvantage is less of reasoble restuarant nearby the hotel.
Ing I. Obchodní cestující Malaysia, 11. prosince 2014
comments on Marco Polo stay

near to harbour city, near to others 5 star hotels, good restaurants nearby
6,3
it was a nice stay but only inside room is too old with sort of uneasy smell. check in time waiting too long for check in. cold and tired when I arrived. hoping the check in counter service can be improve better.
Suin R. Páry Indonesia, 11. prosince 2014
Best location, near MTR, friendly staff

Best location, near MTR, friendly staff
7,7
Best location, near MTR, friendly staff
Ibrahim F. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 9. prosince 2014
marcopolo is just ok

the room maid is very friendly. the expatriad reception is very helpfull.the room also very clean n very comfortable.
8,7
I am very dissapointed with one of the reception.the day before i check in i went to marcopolo hotel to asked about check in time, but i need to ask three time to the same guy reception before i get my answer n with a very bad face gesture.during the chevk in timei was been helped by the very friendly expatriad girl reception(the best) and i saw the other reception was laughing and palying with each other didn't pay attention to the guest.
Sim T. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 4. prosince 2014
Review

Near the pier to Central
5
Compared to other 5 star hotels, the services of staff for the suite is really far from the rest. Marco Polo HK was late for turn down service, make up service and laundry service everyday. They were also too slow in attending to our needs. It was disappointing.
Adipong T. Skupiny Thailand, 1. prosince 2014
Best location

location location location
9
it was superb.... i normally stay at this hotel everytime i travel to hong kong because of it's location. centrally located among all the shopping areas you want. don't ever thing about difficulty in find food to eat. food is surrounding the hotel.
Adipong T. Obchodní cestující Thailand, 1. prosince 2014
location location location

location shopping food
9,7
stay here if you want to shopping, easy access to everywhere, and food is surrounding the area. japanese food at the hotel is very nice as well. breakfast is not so good and if comparing to its price, i would say not really worth the money spend.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sálMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sálMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Marco Polo HongKong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3A07