nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo HongKong Hotel

Harbour City, 3 Canton Road, Kowloon, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Recepce Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Fitness prostory Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Vybavení Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sál Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sál Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání
Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Restaurace Marco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápoje
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 665
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1702 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
9,4
Personál
8,5
Stav hotelu / čistota
8,6
Pokojový komfort/standard
8,6
Jídlo/stolování
7,8
Všechna hodnocení (1702)
Seřazeno podle:
Frantisek M. Obchodní cestující Czech Republic, 16. března 2012
Prijemny hotel

Tichy hotel vzdor poloze a umisteni
9
Pozorny personal, kuchynka v pokoji, restaurant a bar v hotelu
Sightseeing/Attractions Tip: Macao
Frantisek M. Obchodní cestující Czech Republic, 12. března 2012
příjemný hotel, milý a pozorný personál

pohodlný pokoj, vybavená kuchyňka
9,3
tichý a velmi poříjemný hotel, pozorný personál, který se o hosta stará tak důsledně, že manžer hotelu jde osobně zaklepat na dveře pokoje a ptá se zda je vše v pořádku, zda může s čímkoliv pomoci, nabízí informace o zajímavých místech.
Shopping Tip: Harbour shopping center
Supaluck K. Skupiny Thailand, 20. července 2014
Comfort large room and very good location
6
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Young C. Rodiny s malými dětmi China, 18. července 2014
not bad

comfort, easy to access, friendly
8
not so bad
Lee C. Obchodní cestující South Korea, 15. července 2014
Good................

location..............................................................................................................
7,3
Normaly good....................................................
Manisha H. Jednotlivci Mauritius, 12. července 2014
Horrible

centrally located thats about it
3,7
I heard really good things about this hotel, however on my stay my bed sheets were dirty with blood stains. Reaching there late midnight due to a flight delay, I wasn't even acknowledged dragging my bags up until the reception and then someone approached. I was greeted with a very cold smile like if I shouldn't be here. We were celebrating my sister's birthday with a trip to Asia but unfortunately it turned out to be sour. After reaching my room, realised I have been given the worse room of the block over looking the hotel dirty work section while i paid so much to get a good view. After jumping on the bed I realised I was sleeping on dirty stain sheets. I felt like puking. Secondly after advising them before hand that i needed a late check out due to my flight being in the evening( also written on their continental rooms benefits was late check out) I thought that I will have no problem. But guess what it was, I was told the latest time to check out would be 2pm. So reaching the hotel the same day around 1 am yet I wasn't even given any compassionate. I had to check out by this time or i would be charged. I would never stay there again, the staff are extremely rude and in need of training.
Wing S. Páry Hong Kong, 9. července 2014
VERY BIG ROOM

NICE,BIG AND CENTRE
8
the location is at the centre og tsim sha tsui ,very near the shopping centre and harbour city,easy for me to buy things and have dinner outside,the room is so big ,however , the toliet is not clean enough.
Wing S. Obchodní cestující Hong Kong, 9. července 2014
very big room

nice,central og tsim sha tsui
7,3
the hotel service is good,the room is big,the location is the center of tsim sha tsui and very near subway,easy to access ,the hotel is in the harbour city,very near the shopping mall and the dinning resturant.
Wan L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 6. července 2014
GOOD LOCATION FOR SHOPPING

SHOPPING, CONVENIENCE AND CLEAN
6,7
Chiu P. Skupiny United Kingdom, 4. července 2014
Very nice hotel, convenient location, shopping

Convenient locationGreat facilitiesShopping centers within waking distance
9,3
Very nice hotel, great service and facilities......

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo HongKong Hotel Hong KongMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RecepceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Fitness prostoryMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - VybaveníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sálMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Taneční sálMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - RestauraceMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Jídlo a nápojeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Executive LoungeMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarco Polo HongKong Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty

Hodnocení zákazníků - Marco Polo HongKong Hotel, Hong Kong

AS-AGWEB-3B03