nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 2247 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2247)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Jonghyun K. Rodiny s malými dětmi South Korea, 22. ledna 2015
good

pool
10
Good
Colin R. Páry United Kingdom, 21. ledna 2015
slightly disappointed

pool, breakfast, staff
7
Enjoyed, but really pushing the limits to say it's a 5 star hotel. Especially by Asian Standards..noisy construction next to pool. Difficult to relax. 5 star prices,but not 5 star value...
Noli P. Skupiny United States of America, 21. ledna 2015
Nuce stay!

Friendly staff. Cleanliness. Amenities
10
We have enjoyed our stay. More value for the money. Friendly staff. Nice amenities. So clean!
Lee C. Obchodní cestující United Kingdom, 15. ledna 2015
Not A Five Star Hotel

Best known in Cebu
5,3
A average stay considering the room condition and staff service. The location is away from what the action is though there is a limited shuttle service.
Christopher P. Páry Canada, 15. ledna 2015
Rooms are starting to look a bit dated

Pool. Lobby. Service
9
Keith T. Páry Australia, 13. ledna 2015
Marco Polo review

The staff the restaurant the free shopping shuttle
9,7
Me and my partner stayed for 5 nights we had a wonderful time this hotel we highly recommend a really enjoyable experience we will stay again the only real complaint is the location giving the dreadful traffic problems in Cebu but the Hotel and the staff service was top class
David H. Jednotlivci Australia, 13. ledna 2015
Nice place

the pool area , band - music , food
9,3
loved reading the paper by the pool and the cocktail bar on the roof
Luciano L. Rodiny s malými dětmi India, 12. ledna 2015
enjoyed my stay

The pool bar and the friendly staff . I bumped into the GM who was extremely polite. The hotel has good staff that makes all the difference .
9,3
Fabien H. Jednotlivci Luxembourg, 8. ledna 2015
Once again happy to be there

Nothing is complicated!!! They are friendly, they know there job!!! Respect
9
I ll be back in 4 weeks

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B03