nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 2017 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2017)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Rachel R. Páry Philippines, 21. září 2014
The stay that I seem to regret

Good food, great service, quiet location but not all were experienced this last visit
6
It could have been much better and I have shared this with Marco Polo management directly
Maria M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 21. září 2014
Friendly, way beyond expectations!!

Friendliness of staff; Great lobby, great food!!
9,3
It was beyond expectations. The hotel staff closed the deal. Each morning they had smiles and never did I see a person have a frown on their faces. They were warm and helpful. It was worth everything. Loved the food.
Maria M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 21. září 2014
Fantastic!!

Food, Friendliness of staff, comfort
9,3
Fantastic!!!!!
Rosemarie V. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. září 2014
Fantastic!

Staff were very attentive and effecient in catering to our needs. The food was great. Very cozy and comfortable place
10
We brought our 4month old daughter with us and we found the hotel very cozy and infant-friendly. the staff were very helpful making our stay very pleasant.
Bezza M. Páry Philippines, 17. září 2014
worth every peso

the food, the room and the staffs
8,7
Nice!
Jack H. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 17. září 2014
The Best We Ever Had!

Extremely efficient, accommodating staff; Glorious food; Best Amenities
10
We were treating our visiting daughter and son-in-law to the best Cebu can offer accommodation and it indeed exceeded our expectations. From the the checking in counter personnel, to every waiter in the all their restaurants - they were well trained and took pride in their work - reflecting an excellent management team! Our appreciation to you all. Highly recommended hotel with a view!
Stanly T. Obchodní cestující Philippines, 12. září 2014
value for money

food , clean & relaxing
8,7
very relaxing the food is greate staff are very helpful
Ghia P. Obchodní cestující Philippines, 12. září 2014
Business Comfort

clean, friendly staff, value for money
8
Staying at the Marco Polo is always a pleasure, rooms are well kept and staff are very accommodating.
Gladys N. Jednotlivci United States of America, 12. září 2014
GREAT PRICE FOR STAY

VIEW, STAFF, PRICE
8,7
My stay was good. I got a great price from Agoda that's why I decided to stay at the Marco Polo. Staff was friendly and helpful. Shower was too small and no place to put shampoo and soap. Rooms are kind of looking older and run down. But the view is great! And I love that there's a band playing at night. Pool was awesome! I like the spacious lobby.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A05