nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,4

na základě 2061 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,7
Personál
8,6
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2061)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Shoji T. Skupiny Japan, 14. října 2014
the hotel was accommodating and the stay was indee

Food,Room,The staff are best
9
the foods were superb and it was irresistible indeed. It made us mouthwatery. the room was so cozy and it induced our sleep as well as it aided us to doze of so deeply. the environment was conducive for such guests who are seeking for a wonderful rest. The staffs were also polite especially in asking permission first to enter the room for any services they have imparted for the room and guests as well. They often greet the people from all walks in life making it fairer for every guests.
Kenneth M. Páry Australia, 12. října 2014
Great experience

Room size, variety of menu choices and confidence, efficiency and pleasant nature of the staff.
9,3
Excellent, best describes this hotel in one word.
John M. Páry United States of America, 8. října 2014
Always a great experience.

Comfortable room, clean, friendly staff
9,7
We often choose this hotel for our stay in Cebu and it is always a rewarding experience. The Reception staff are friendly, efficient, and accommodating to requests. Check-in is always accomplished quickly and, unlike some other Cebu hotels, rooms are available without a wait. When unable to access cable TV, a call to guest services produced a technician in under five minutes to correct the situation. The King bed was quite comfortable, the room and bath were perfectly clean and the city and harbor view from the room was great. The only downside is the distance from downtown and malls, but there is a free shuttle and taxis are readily available. Food was fine and check-out was just as fast and pleasant as check-in.
Cheryl K. Jednotlivci United States of America, 6. října 2014
Weekend Trip

Shuttle to Ayala, Pool, Lounge
7,3
Karen G. Páry Philippines, 6. října 2014
Very posh place

Rooms, Staff and Service
9,3
I definitely loved my stay at Marco Polo! Our room had everything we need. My partner and I certainly felt very comfy. The place was posh and clean.. perfect place to unwind and relax!
Glenn P. Jednotlivci Philippines, 4. října 2014
NIce

food price comfort
8,3
It was good but apparently the wifi internet was not accessible in my room
Thomas W. Jednotlivci United Kingdom, 4. října 2014
Great place to stay.

Staff, staff, staff,
8,7
Love this friendly hotel, even better now they have promo rates.. Great value for money.
Raymond T. Obchodní cestující Philippines, 4. října 2014
Always loved it

scenery excellent room
10
Stayed there for nth times! Loved it
Paul L. Obchodní cestující Singapore, 3. října 2014
Keep it up

Comfortable and value of money
8,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B06