nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápoje
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 2279 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2279)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Jan J. Jednotlivci Australia, 18. února 2015
Best hotel in Cebu !

Staff , Staff,Staff
10
Hi , my son lives in Cebu and I like to visit him a few times a year , I usually travel by myself so safety is important to me ! Staying at the Marco Polo is like staying at a good friends home !! I feel welcome and very safe. ! The staff ALL are wonderful kind and genuinely friendly ! I could not fault them. ! The hotel is a little older than some , but beautifully maintained . The rooms are very comfortable with top quality linens , they are serviced each day , my room attendant Joesph was a gem , I looked forward to seeing him every day ! Nothing was ever too much trouble ! The pool guys were friendly as were the buffet attendants Claire was there most mornings always with a smile. ! And remembered that I like a latte ! Great service ! The pool bar is fantastic as is the roof top bar ! Two for one cocktails , yum! I would definitely recommend this hotel to anyone who enjoys the good things in life , for an excellent price. !! I will be returning next month and can't wait. !!
Cheryl A. Páry United States of America, 17. února 2015
Great Experience for a Great Price

1. Free Shuttle 2. Nice Pool 3. Awesome Staff
9,7
We had a wonderful and romantic stay. It would have been better if the bathroom in our room has a hand held bidet :)
Romeo B. Páry Philippines, 15. února 2015
nice and clean

very nice experience
10
The room is very and and clean.
Allen L. Páry Philippines, 15. února 2015
Superb ........ Best

Accomodation, food, location
10
Wonderful experience
Alfredo T. Obchodní cestující Philippines, 14. února 2015
Great hotel

Room staff and food
9,3
George R. Jednotlivci United States of America, 12. února 2015
COMFORT

Lobby - Pool - Service
9,7
Robert M. Páry United States of America, 9. února 2015
Title

Cleanliness, cheerful staff, food
9,3
Great
Amparo M. Jednotlivci Philippines, 5. února 2015
it was nice but not 5 star i been too many hotel

clean nice room nice bathroom and location
7
iy was overnight but okey
Johnny B. Páry United States of America, 4. února 2015
great clean hotel

clean , staff friendly, cool bar
9
I was comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OkolíMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KoupelnaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Obchodní centrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3A05