nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 2096 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2096)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Timhar A. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. října 2014
Cozy and very relaxed stay!

Staff, buffet breakfast and complimentary shuttle to and from major malls
8,7
We really enjoyed staying at Marco Polo from staff to food and other amenities simply GRATIFYING!!!!
Anderson E. Rodiny s malými dětmi Philippines, 29. října 2014
staff are freindly and helful very professional

luxury comfort customer service
9,3
This is my 2nd visit to this hotel in 4yrs & it's always a good experience expensive though but paying good money for excellent service is satisfaction guaranted. The front desk personnel were very helpful and professional the concierge were excellent with their service. what i like most about this hotel is they have shuttle service for their guests. Guest will go down to the malls with ease and come back to the hotel safe and sound. The breakfast & dinner buffet was excellent really value for your money. This hotel i give it my two thumbs up. thank you
Maria C. Skupiny Philippines, 29. října 2014
Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Just the place.
5,3
We were disappointed because of the treatment given to us...a forgetable experience!!!
Sen C. Obchodní cestující Malaysia, 28. října 2014
comfort, friendly staff n cleanliness.

felt at home with friendly n helpful staff. food was excellent
7,7
So far so good except a bit far fr downtown. Excellence swimming pool n helpful staff.
Menelea M. Jednotlivci Switzerland, 28. října 2014
Almost like. Coming home

Service staff, cleanliness, responsiveness
8,7
ALMOST like home because the switchboard operator kept insisting that they did not have a guest registered with my name. Friends in the area have been trying to contact me through the hotel but could not get through. Visiting from abroad I did not have a local cellphone either. I only learned about this problem when I got on the internet email, but then almost a day was wasted. Otherwise, it's still a grand old lady'.
Stanly T. Skupiny Philippines, 27. října 2014
holiday

good food clean room& quiet enviroment
8,3
very nice
Stanly T. Obchodní cestující Philippines, 27. října 2014
good food

nice food choices, clean room & value for money
10
very relaxing
Stanly T. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 27. října 2014
big room

room very big, clean nice staff
9,3
very much enjoy the place
Stanly T. Jednotlivci Philippines, 27. října 2014
big parking space

nice view, clean room & friendly staff
10
very relaxing

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3C06