Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápoje
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 2326 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2326)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Liew S. Obchodní cestující Malaysia, 23. dubna 2015
good .repeat stay many times

view. staff..space
8
good,good .repeat stay many times...view. staff..space
Jan J. Jednotlivci Australia, 17. dubna 2015
Home away from home

Staff pool buffet breakfast
10
My son lives in Cebu , and i like to visit a few times every year, I've stayed at a few other up market hotels in Cebu that were lovely , some more modern than the Marco , but none as friendly ! From the moment they open the doors for you with a warm welcome and smile to the beautiful and helpful ladies and gentlemen at the front desk . You feel like you are a long lost relative coming home. ! Everyone smiles and says hello . The room attendants were wonderful very fast and clean refilling everything every day with a smile. ! The buffet breakfast !! The best in Cebu by far ! Excellent value ! And the lovely Claire there every morning to greet and seat you ! And the pool , fantastic and very friendly polite pool attendants ! You must try the pizzas at the pool bar ! Service again with a smile. ! I cannot fault this hotel. ! Can't wait to return . And have two for one cocktails on the beautiful blue bar on the roof ! Amazing views and again wonderful food and service !
Joselito B. Rodiny s malými dětmi United States of America, 17. dubna 2015
Very relaxing atmosphere

Value for money. Very professional, accommodating and friendly staff. Very relaxing atmosphere.
8,7
I was with my wife and 3 little children and my in laws all from the USA visiting Philippines for the first time. We were very impressed with the professionalism and friendliness of all the staff. They even made recommendations to upgrade our accommodations due to my 3 kids. Turned out the best for us! Great hotel view of surrounding Cebu city. Food from buffet fantastic! I highly recommend!
Ruby S. Páry United States of America, 10. dubna 2015
Great Stay

I loved how clean our room was, I loved the the efficiency and helpfulness of the staff, and I love the breakfast buffet!
10
John J. Páry United States of America, 10. dubna 2015
retired

the whole stay was perfect
9,7
Fantastic
Maria C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. dubna 2015
marco polo stay

food, pool, service
9,3
had a very pleasant stay at Marco Polo. my kids enjoyed our stay.
Suet Y. Páry Hong Kong, 8. dubna 2015
Good value, convenience, friendly staff

Very friendly staff, convenience with shuttle bus to the mall, pool is good
8,7
Fantastic
Edna N. Páry Philippines, 8. dubna 2015
Excellent

Cleanliness, customer service, amenities
10
Very good
Ria L. Skupiny Philippines, 31. března 2015
excellent

service very polite
10
the best very comfortable

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OkolíMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KoupelnaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Obchodní centrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub


AS-AGWEB-3B08