nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápoje Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Apartmá Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Koupelna Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Koupelna Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Balkón/terasa Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/lounge
Poloha: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,5

na základě 1703 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,4
Poloha
7,8
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (1703)
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Keith W. Rodiny s malými dětmi Australia, 16. dubna 2014
Good value hotel.

Value, quality of room and staff.
8,3
Our stay at this hotel was good. They allowed us early check in and even arranged a baby crib for us even though we had not requested one. The room was a good size for the money we paid and had a nice view. The staff were all very nice and Helpful. The hotel is a little away from things but its easy to get a taxi. It is not set in a lot of gardens like it states though but does have a nice relaxing feel about the place. We did not eat there as the prices are pretty expensive. I would stay there again if I go to Cebu.
Dennis J. Skupiny Philippines, 13. dubna 2014
Really comfortable and we enjoyed our stay

Food, Swimming pool location
9,7
To summerize, it was great! had fun with my friends great Staff, great food and great location!
Dennis J. Skupiny Philippines, 13. dubna 2014
Enjoyed every minute of our stay

Good food, good staff and good location
9,7
To summerize, it was great! had fun with my friends great Staff, great food and great location!
Jonathan W. Jednotlivci United Kingdom, 13. dubna 2014
A 4 star hotel worthy of the Marco Polo name

clean, staff, luxury
8,3
Another most pleasant stay at one of the best hotels in Cebu. The hotel is clean and the staff very friendly and efficient. I can highly recommend his hotel to discerning Western travelers, on business or leisure. The hotel is worth and stands up to having the Marco Polo name above it's door.
Mary M. Páry Philippines, 13. dubna 2014
Good Location & comfortable hotel.

Centrally Located & Comfortable Rooms
8
Stanly T. Obchodní cestující Philippines, 13. dubna 2014
clean & food is greate

food, staff & very clean
8,3
very friendly staff, food is greate. huge lobby
Marisa V. Skupiny Australia, 12. dubna 2014
Great experience. Decided to book again.

Room, food, service
10
Andreas S. Jednotlivci Sweden, 10. dubna 2014
Disapointing start but with a happy ending

Friendly roomservice and cleaning staff. Pool. Easy getting a taxi.
8
At first I was disapointed. The staff in the restaurant was inpatient and surly. I only held on to the menu for about a minute while the waiter stood beside me and sighed loudly. From then on I only ate in my room. The shower was scolding one minute and freezing the next. I called the staff to have it fixed but it only worked for a day then it started malfunctioning again. I noticed I had run out of towels so I called the front desk and they sent some up, then I ran out of toilet paper so I called the front desk again and the women on the other end sighed and asked me if I could think of anything else I might need. The thing that really made my stay a 5 star experience was the driver they hired for me. "Rodi" he was very friendly and saw to it that I got to enjoy all the best sites and experiences of both cebu and moal boal on my last day in the Philippines. Thank you Rodi :)
Tan C. Obchodní cestující Singapore, 9. dubna 2014
fantastic

swimming pool, gym n staff
8
Fantastic

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - ApartmáMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KoupelnaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KoupelnaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Balkón/terasaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pub/loungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně

Hodnocení zákazníků - Marco Polo Plaza Cebu Hotel, Cebu

AS-AGWEB-3B06