nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marco Polo Plaza Cebu Hotel

Cebu Veterans Drive, Nivel Hills, Apas, Město Cebu, Cebu, Filipíny (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkávání Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostory Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive Lounge Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Restaurace Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lázně
Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hotelu Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Lobby Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Bazén Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hosty Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sál Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub Marco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápoje
Oblast: Město Cebu Počet pokojů: 329
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,5

na základě 2322 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,5
Poloha
7,7
Personál
8,7
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (2322)
Seřazeno podle:
Antonin S. Jednotlivci Czech Republic, 22. listopadu 2012
Velmi dobrý hotel

Doporučuji pro pobyt na Cebu
9,3
Doporučuji hotel pro ubytování v Cebu, má výhodnou polohu vzhledem k výletům po měestě, pěkný výhled a příjemný personál. Na Filipínách né vždy odpovídaji fotky hotelů realitě v tomto případě je však skutečnost plně v souladu s nabídkou na Agoda.com
Ruby S. Páry United States of America, 10. dubna 2015
Great Stay

I loved how clean our room was, I loved the the efficiency and helpfulness of the staff, and I love the breakfast buffet!
10
John J. Páry United States of America, 10. dubna 2015
retired

the whole stay was perfect
9,7
Fantastic
Maria C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 9. dubna 2015
marco polo stay

food, pool, service
9,3
had a very pleasant stay at Marco Polo. my kids enjoyed our stay.
Suet Y. Páry Hong Kong, 8. dubna 2015
Good value, convenience, friendly staff

Very friendly staff, convenience with shuttle bus to the mall, pool is good
8,7
Fantastic
Edna N. Páry Philippines, 8. dubna 2015
Excellent

Cleanliness, customer service, amenities
10
Very good
Ria L. Skupiny Philippines, 31. března 2015
excellent

service very polite
10
the best very comfortable
Anika V. Páry Australia, 29. března 2015
First time Aussies

The spa, the food and cocktails and the staff
9,3
Oh it was absolute bliss.. In a quite chaotic city (as I found it), this was my haven.. My oasis. Dining by the pool, beautiful and comfortable room. The buffet breakfast was sensational!!!! We had full body exfoliating massages.. Unbelievable!! If we were to go back to Cebu, we are heading straight to the Marco Polo. For any future travel, I will research the availability of this hotel group. Thank you MPP.. You and your staff were simply fantastic!!!!!
Ivan I. Obchodní cestující Ecuador, 25. března 2015
Awesome people and wonderrul facilities

Most selcome and accomodating Staff, Excellent Continental Club Lounge and service, best breakfast in town
10
I loved this property and the way the Director of Rooms, Cielo Reyes as well as the Staff at rhe fron desk handled my reservation, granted me the best upgrade and made me feel sobat hime.
Andrew W. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 23. března 2015
Great Hotel

Value for money, Staff and comfy bed
9,7
I have tsyed at the Marco Polo a few times now and find the staff very attentive so they get full marks. We had a baby with us and got supplied with a nice baby cot. As people have mentioned the hotel is a little dated but I never let that stop me from staying there but feel it really feels like a 4 star because of that. Very much recommend staying here...great view of the city from the top of the hill and away from the hustle and bustle of downtown.Highly recommend!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marco Polo Plaza Cebu Hotel CebuMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Fitness prostoryMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klubMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Executive LoungeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - VybaveníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - BazénMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - OkolíMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - RestauraceMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LobbyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - LázněMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Prostory pro setkáváníMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Exteriér hoteluMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Jídlo a nápojeMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Pokoj pro hostyMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - KoupelnaMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Obchodní centrumMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Taneční sálMarco Polo Plaza Cebu Hotel Cebu - Dětský klub


AS-AGWEB-3B08