Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubaj, Spojené arabské emiráty 123233 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostory Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace
Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Noční klub Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Noční klub Marina Byblos Hotel Dubaj - Lázně Marina Byblos Hotel Dubaj - Salon krásy Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Lobby
Oblast: Dubai Marina Počet pokojů: 184

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 161 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,6
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (161)
Seřazeno podle:
Tariq B. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 13. června 2015
Bad night sleep

Location
4
Did not enjoy it
Hisham A. Jednotlivci Saudi Arabia, 22. května 2015
Good price & good location

free parking, near metro station, near marina walk
8,3
The hotel is located near marina station and marina mall. No free wifi.
Joy M. Jednotlivci United Arab Emirates, 22. května 2015
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Guy D. Jednotlivci Canada, 22. května 2015
Nice hotel, but the staff needs training

Good location, Nice pool/rooftop
5
The hotel itself can't be faulted, however be prepared to pay an additional 15 AED per day on top of Agoda's rates, also, the cost of in-room internet is extortionate at 90 AED/day. During my stay I had a number of issues, which the staff were not trained to deal with at all, including receiving a "wake-up" call numerous times at 2am, despite telling them that I was not the one that ordered it. The next morning I wasn't even granted an apology for this, which is the very least they could have done. It would be a good hotel if they sorted these issues out.
Ali A. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 16. května 2015
Very good hotel

Location Money value stuff performance
9
Excellently
Mabrouk H. Jednotlivci Tunisia, 16. května 2015
awesome

location cleanliness confort
8
I liked everything still to emprove minibar was not functioning
Justino T. Jednotlivci United States of America, 15. května 2015
Great Stay

Location, Comfort, Cleanliness
9,3
It was a great one night stay.
Ana B. Jednotlivci Slovenia, 13. května 2015
A very good value for a money

Good value, perfect location, room comfort
8,7
Very nice. It has been my third time to visit this hotel. I like it because it is in Dubai Marina, near to the beach and the walking area. The staff is nice, specially the housekeeping, and the atmosphere is relaxing.
James O. Obchodní cestující Ireland, 12. května 2015
Good and greedy !!

Location - Dubai Marina, friendly staff, value for money
9
Things to look out for when booking They charge for WIFI in your room and it's expensive - this is crazy - as everything is expensive enough When booking watch for breakfast included or not
Mei S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2015
Ratings for Byblos Hotel in Dubai Marina

Location and choice of colours in the room furnishings
9
It was nice

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marina Byblos Hotel DubajMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostoryMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Noční klubMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Noční klubMarina Byblos Hotel Dubaj - LázněMarina Byblos Hotel Dubaj - Salon krásyMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - LobbyMarina Byblos Hotel Dubaj - RecepceMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C06