Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubaj, Spojené arabské emiráty 123233 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostory Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace
Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Noční klub Marina Byblos Hotel Dubaj - Pub/lounge Marina Byblos Hotel Dubaj - Noční klub Marina Byblos Hotel Dubaj - Lázně Marina Byblos Hotel Dubaj - Salon krásy Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Lobby
Oblast: Dubai Marina Počet pokojů: 184

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 171 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
8,5
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
8,2
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (171)
Seřazeno podle:
Abdalla H. Jednotlivci United Arab Emirates, 29. července 2015
Room service is very bad خدمة الغرف سيئة جدا

the room rate
6,3
I've been to byblos hotel in media city and its much better than marina byblos,specially room service
Nahlásit hodnocení
Ahmed A. Obchodní cestující Saudi Arabia, 22. července 2015
Very bad and noisy hotel
2
Very bad
Nahlásit hodnocení
Giovanni C. Skupiny Italy, 20. července 2015
Good stay

No comment
8
No comment
Nahlásit hodnocení
Raouda S. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 20. července 2015
Bad day in Dubai
4,3
Dirty rooms. Slow response from the team. Unprofessional management. Swimmng pool has no lifeguard for my kids even i called them a day before to check and they confirmed it.
Nahlásit hodnocení
Sanghynn L. Obchodní cestující South Korea, 12. července 2015
location design comport

location design comport
10
location design comport
Nahlásit hodnocení
Rocky G. Jednotlivci United States of America, 8. července 2015
I give them 4star for being flexible 😊

Location , good value n service
8
Pretty good
Nahlásit hodnocení
Gavin M. Jednotlivci United States of America, 4. července 2015
As Good As Promised

Location, Amenities, Cleanliness
8,7
A friend of mine lives in Dubai Marina so I searched hotels in the area. I was reading the deals off to him and when I told him about the Marina Byblos and the price offered, he said don't look further...book it! He was right. It was an ideal location, a decent bar and the rooms were nicely appointed. I did not eat a meal there but the restaurant looked popular. I think my only (minor) criticisms are (a) the bed was a bit firm and (b) there were no washcloths provided. I had two hand towels, two bath towels and a floor mat, but no wash cloths. Oh, I also share the large number of opinions about the Internet access. It is free in the lobby but the price for a day of access (90 Dh) was ridiculous.
Nahlásit hodnocení
Tariq B. Rodiny s malými dětmi United Kingdom, 13. června 2015
Bad night sleep

Location
4
Did not enjoy it
Nahlásit hodnocení
Hisham A. Jednotlivci Saudi Arabia, 22. května 2015
Good price & good location

free parking, near metro station, near marina walk
8,3
The hotel is located near marina station and marina mall. No free wifi.
Nahlásit hodnocení
Joy M. Jednotlivci United Arab Emirates, 22. května 2015
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marina Byblos Hotel DubajMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostoryMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Noční klubMarina Byblos Hotel Dubaj - Pub/loungeMarina Byblos Hotel Dubaj - Noční klubMarina Byblos Hotel Dubaj - LázněMarina Byblos Hotel Dubaj - Salon krásyMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - LobbyMarina Byblos Hotel Dubaj - RecepceMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A01