Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marina Byblos Hotel

Dubai Marina, Dubai Marina, Dubaj, Spojené arabské emiráty 123233 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Interiér hotelu Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Recepce Marina Byblos Hotel Dubaj - Lobby Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkávání Marina Byblos Hotel Dubaj - Rekreační zařízení Marina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hotelu Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén
Marina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hotelu Marina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hotelu Marina Byblos Hotel Dubaj - Vyhlídka Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace Marina Byblos Hotel Dubaj - Bazén Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty Marina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace Marina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostory Marina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hosty
Oblast: Dubai Marina Počet pokojů: 184

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 158 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
8,3
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (158)
Seřazeno podle:
Joy M. Jednotlivci United Arab Emirates, 22. května 2015
Nice Stay

Location is the best thing about the stay
7
My stay was nice. My room was very clean. The beds are not as comfortable, but the room is right for the value. The place could use a shuttle to and from the beach or Mariana. It would also help to have the roof and lobby better accessorized. Still, I would stay again.
Ali A. Rodiny s malými dětmi United Arab Emirates, 16. května 2015
Very good hotel

Location Money value stuff performance
9
Excellently
Mabrouk H. Jednotlivci Tunisia, 16. května 2015
awesome

location cleanliness confort
8
I liked everything still to emprove minibar was not functioning
Justino T. Jednotlivci United States of America, 15. května 2015
Great Stay

Location, Comfort, Cleanliness
9,3
It was a great one night stay.
Ana B. Jednotlivci Slovenia, 13. května 2015
A very good value for a money

Good value, perfect location, room comfort
8,7
Very nice. It has been my third time to visit this hotel. I like it because it is in Dubai Marina, near to the beach and the walking area. The staff is nice, specially the housekeeping, and the atmosphere is relaxing.
James O. Obchodní cestující Ireland, 12. května 2015
Good and greedy !!

Location - Dubai Marina, friendly staff, value for money
9
Things to look out for when booking They charge for WIFI in your room and it's expensive - this is crazy - as everything is expensive enough When booking watch for breakfast included or not
Mei S. Jednotlivci Malaysia, 1. května 2015
Ratings for Byblos Hotel in Dubai Marina

Location and choice of colours in the room furnishings
9
It was nice
Simran P. Jednotlivci Singapore, 18. dubna 2015
Great hotel, attention to detail was missing

Location, bed, facilities
8
The hotel is great especially the location. My only issues were the details which is what really makes a hotel 4-star. Such issues were: the room lights were always too dim and the problem wasn't solved even when I told the staff about it - meaning they fixed it but it would go back to being dim when I tried to adjust other lights in the room. It had to be rectified every time I told them. The water in the bathroom was hot, hot, hot even when it's on its coldest position. The hairdryer is of a low standard (sounds like a vacuum cleaner blowing out semi-warm air). But if you can tolerate the lack of attention to the little details, this hotel is really nice.
Ahmed O. Obchodní cestující Egypt, 14. dubna 2015
Amazing

Service
10
Nice
Ayaz A. Jednotlivci United Kingdom, 12. dubna 2015
Good hotel

The view and location
8,7
Really good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marina Byblos Hotel DubajMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Interiér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - RecepceMarina Byblos Hotel Dubaj - LobbyMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Prostory pro setkáváníMarina Byblos Hotel Dubaj - Rekreační zařízeníMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - Exteriér hoteluMarina Byblos Hotel Dubaj - VyhlídkaMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - BazénMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - RestauraceMarina Byblos Hotel Dubaj - Fitness prostoryMarina Byblos Hotel Dubaj - Pokoj pro hostyMarina Byblos Hotel Dubaj - Restaurace


AS-AGWEB-3C04