Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapur 39594 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Recepce Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hotelu
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrum Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazén
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 575
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5409 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (5409)
Seřazeno podle:
Takaaki U. Páry Japan, 29. června 2015
nice location

location staff view from room
7,3
Vivian S. Páry Germany, 28. června 2015
Fabulous weekend in Singapore

perfect location close to Marina Bay Area with great service, food all night long
10
We spend just a weekend in Singapore and hat lots of fun. Arrived after midnight we were delighted about the service. Had a wonderfull dinner at 1am and housekeeping would being us an adapter to charge our phones in the middle of the night. We really appreciate this service. Food is very good and choice at breakfast is huge. We loved it and were ready to explore Singapore. Rooms are spacious and beds are very comfortable.
Michael H. Páry United States of America, 27. června 2015
Beyond Belief

Room,location,view
9,7
Excellent service from check-in to Check-out
Michael W. Páry Australia, 26. června 2015
Review

Location, Cleanliness and comfort
10
Excellent
Stephen R. Páry United States of America, 25. června 2015
Excellent

Room
8,7
Very good
Ceri A. Páry United Kingdom, 23. června 2015
Fantastic Stay

Location, cleanliness and food
10
Really enjoyed our stay and the view to the marina is breathtaking. We had an upgrade where we were told for an exact money for everything but the miscellaneous were in small print so a little surprise when i got the bill. Aside from that everything was great and staffs at the dining and housekeeping were really friendly. Staffs at the check in/out need to be a bit more friendly though as they provide first impression of the hotel.
Wing K. Jednotlivci United Kingdom, 22. června 2015
great service

service, location and pool
10
loving it~even the hotel room wasn't as nice as expected but the location ia right above marina square
Germaine G. Rodiny s malými dětmi Philippines, 21. června 2015
Good Location

Location, Harbor View, Balcony
6,7
My family and I booked an executive deluxe room and would say that it was okay. We paid an additional 20$SGD to get a harbor view. Hotel interior I think needs some updating. The buffet breakfast wasn't that appealing as well. I think as a five star hotel there should be more variety and choices.
Hendra M. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 21. června 2015
Nice Hotel

The room great, the clean and the location
8
im looking in agoda..
Kah B. Páry Singapore, 21. června 2015
Marina Mandarin Singapore Hotel
8,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/loungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/loungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazénMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazénMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Fitness prostoryMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Taneční sálMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkávání


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08