Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapur 39594

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,2

na základě 5854 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (5854)
Seřazeno podle:
Nur S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. května 2016
Will come back again!
5,3
Spacious room for my toddler to crawl around. Great halal breakfast buffet! Very near shopping malls and various eateries. Definitely will be back (:
Sum O. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. května 2016
Quiet environment
5
A good place to stay for relax. Link to Marina Square. Overall I'm happy with my staycation to celebrate my daughter birthday as I wanted to go Pororo Park. A birthday cupcake was sent which is definitely a good touch to guests. The king size bed is small compare to other 5 stars hotel
Siti Z. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. května 2016
Great hotel
5,7
Nice stay...
Siti Z. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. května 2016
Great hotel
5,7
Nice stay
Siti Z. Rodiny s malými dětmi Singapore, 23. května 2016
Great hotel
5,7
Nice stay
Atlas O. Páry Australia, 22. května 2016
Very awesome! Parents' loved it!
6
5 stars for most categories besides cleanliness which some specs of crawlies were found in the bathroom. But overall an awesome place to stay with quality amenities and facilities within arms length.
Tze K. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 16. května 2016
Good location and services
6,3
Breakfast spread was good.Rooms are clean but some might need upgrade.
Monica Y. Obchodní cestující Hong Kong, 15. května 2016
Disappointed
3,3
I'm regular guests from Mandarin Orchard. 1st stayed in marina Mandarin. 1st of all the receptionist wants to charge me for over $2000 sin for deposit despite I paid full for my room charges. Then she gave us a smoking room without asking. And room has found 2 times with huge ( no kidding - huge ) crocorches inside the bathroom.
Woei Y. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 15. května 2016
pleasant stay
5
But some Reno is needed
Zuhaili A. Páry Singapore, 15. května 2016
Great Service
6,7
The officer who checked me in was very friendly and helpful. The manager on duty even took the initiative to provide upgrade knowing that my n my fiancee were celebrating our anniversary. KUDOS to every staff from the hotel. I highly recommend this hotel to everyone.
1 z 1 hodnocení
Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RecepceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/loungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pub/loungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchodní centrumMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazénMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazénMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Fitness prostoryMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Taneční sálMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - KoupelnaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04