nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marina Mandarin Singapore Hotel

6 Raffles Boulevard Marina Square, Marina Bay, Singapur 39594 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hosty Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkón/terasa Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Lobby Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Restaurace Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárna Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkávání
Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazén Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Fitness prostory Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkávání Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Okolí Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hotelu Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive Lounge Marina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazén
Oblast: Marina Bay Počet pokojů: 575
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

8,2

na základě 4794 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
8,3
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (4794)
Seřazeno podle:
Shuli H. Obchodní cestující Singapore, 20. července 2014
Very Comfy Room and clean !

Comfort, Location, Clean
8
This is my 5-6th time staying here at Marina Mandarin. The room was clean, comfy, spacious. Swimming pool on 5th floor was good too. Beer at the pool bar had 50% during happy hour. I enjoyed my stay each time I stay there. Will definitely come back to this hotel again!
Qi Z. Skupiny Singapore, 20. července 2014
Unpleasant

Location, food
4,7
Unpleasant! The room was blackout and later we found the toothbrush was no wrapper which it is suspected to be a used toothbrush! !! Quite disgusting.
Kwok C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 20. července 2014
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Kwok C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 20. července 2014
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Kwok C. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 20. července 2014
Convenient and comfortable

Convenient to public transport, easy to get food, comfortable room
7,7
Overall is good, staff are helpful, rooms are clean and comfortable
Ma C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 19. července 2014
Our stay was enjoyable

Location, Friendly staff, Spacious rooms
9
Our stay was great. We just stayed for 1 night but we enjoyed it. Very accommodating staffs and very courteous. Very convenient as it is near shopping area and restaurants.
Mario H. Páry France, 18. července 2014
Nicely located

Location,location location
7,7
We had a good stay, the location was very convenient for access to shopping areas and food and entertainment
Junho C. Obchodní cestující South Korea, 17. července 2014
It was best hotel in Singapore

Room, Building, Service
10
Its very near to suntec and lots of things to do since connected with Marina Mall
Junho C. Obchodní cestující South Korea, 17. července 2014
All was perfact and fantastic

Room,Service,location
10
Connected with mall and many other facilities so it was quite convinent.
Kim H. Obchodní cestující Singapore, 15. července 2014
Very nice and value for money

Very comfortable room, clean and breakfast was good
9,7
Very value for money as the hotel is a 5 star hotel. The hotel is next to several major shopping malls.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marina Mandarin Singapore Hotel SingapurMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Pokoj pro hostyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Balkón/terasaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Interiér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - LobbyMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - RestauraceMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Obchod s kávou / kavárnaMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - BazénMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Fitness prostoryMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Prostory pro setkáváníMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - OkolíMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Exteriér hoteluMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Executive LoungeMarina Mandarin Singapore Hotel Singapur - Bazén


AS-AGWEB-3B05