Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Maritim Berlin Hotel

Stauffenbergstrasse 26, Tiergarten, Berlín, Německo 10785

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,3

na základě 89 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,0
Personál
8,5
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,4
Jídlo/stolování
7,9
Všechna hodnocení (89)
Seřazeno podle:
Mihajlo G. Obchodní cestující Croatia, 12. března 2016
Staff not good for 4* hotel

Room, halls, location
7,3
Super hotel technically Staff for 2* hotel I tried 10 times to arrange stay for our 4 rooms during ITB, to pay breakfasts in advance no answer to my email requests On check out receptionist wanted to charge 50 EUR more
Sam B. Páry United Kingdom, 6. listopadu 2015
Great stay at the Maritim

Spa, Bar, staff
10
Peter D. Obchodní cestující Belgium, 5. listopadu 2015
elegant, clean and comfortable hotel

elegant, clean and comfortable hotel
9,3
The staff were eager to cater to every need and delivered on their promises. Perfect service with a great hotel, that is very classy and luxurious.
Marius O. Jednotlivci Canada, 25. října 2015
Commendable

Good convention facility, not too large, walking distance to Potsdamer Platz
9,7
Better than expected. Attended a function with 740 delegates; It never felt overcrowded and the service despite so many people in attendance was excellent.
Ian L. Obchodní cestující United Kingdom, 6. října 2015
Nice Hotel

Room was good, location great,breakfast buffet very good
8
It was all good except for one thing which seriously upset me . My room 3121 was above a courtyard from where the delivery lorries come and go. I was woken at 0600 hours by a horrendous noise and this went on intermittently untill 0730 when I have to get up anyway !
Rosalind M. Obchodní cestující Australia, 2. října 2015
Memorable Berlin

breakfast, position, large rooms
9
Very good as the room was large and the staff were helpful. The location was fantastic-it provided access to the Tiergarten for lengthy walks to the Victory monument and the Soviet Memorial and the many other great locations such as the Bundestag, the Jewish memorial, the Sini and Roma memorial (quite moving),the Brandenburg gate, and the most remarkable perhaps of all The Topography of Terror monument and museum-not to be missed. The Sony Centre was nearby as was the Church "St Matthews"-near the art galleries, the church where the German pastors Dietrich Bonhoeffer and Rienhold Niemoller were ordained. This Hotel is well placed.
Wenya L. Rodiny s malými dětmi China, 11. srpna 2015
recommend

breakfast, service and quiet
9,3
Nice hotel, good service and kind person
Huangchung C. Jednotlivci Taiwan, 24. června 2015
Comfortable

Room is good~
8,7
Lai P. Jednotlivci Hong Kong, 22. května 2015
clean comfortable good service

clean and comfortable good service
7,7
comfortable clean and good service
Angel K. Páry Netherlands, 17. května 2015
Enjoyed my stay in this hotel and city

Great suite, nice pool and bar
7,3
I did not had breakfast as I founf it too expensive for the small food i need in the morning. I also did not take dinner in the hotel, so can not judge.
1 z 1 hodnocení
Maritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - BufetMaritim Berlin Hotel Berlín - Fitness prostoryMaritim Berlin Hotel Berlín - BazénMaritim Berlin Hotel Berlín - RecepceMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Blízká atrakceMaritim Berlin Hotel Berlín - Blízká atrakceMaritim Berlin Hotel Berlín - Blízká atrakceMaritim Berlin Hotel Berlín - Blízká atrakceMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Dopravní spojení v blízkostiMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - BazénMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pub/loungeMaritim Berlin Hotel Berlín - Pub/loungeMaritim Berlin Hotel Berlín - KoupelnaMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - Pokoj pro hostyMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - RestauraceMaritim Berlin Hotel Berlín - BazénMaritim Berlin Hotel Berlín - BazénMaritim Berlin Hotel Berlín - Taneční sálMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - LázněMaritim Berlin Hotel Berlín - Fitness prostoryMaritim Berlin Hotel Berlín - LázněMaritim Berlin Hotel Berlín - BazénMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - Exteriér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - Interiér hoteluMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - ApartmáMaritim Berlin Hotel Berlín - KoupelnaMaritim Berlin Hotel Berlín - Koupelna


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05