Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Marrigold Hostel

11/F, Block-D ,No.8 , Chungking Mansion , 36-44 Nathan Road, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Koupelna Marrigold Hostel Hong Kong - Koupelna Marrigold Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Marrigold Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Marrigold Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Marrigold Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Marrigold Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Marrigold Hostel Hong Kong - Půdorysy
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 14
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 371 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
7,6
Stav hotelu/čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (371)
Seřazeno podle:
Francis D. Skupiny Philippines, 19. července 2015
Better than expected!

Location, staff, value for money
8
I will recommend it to my friends!
Nahlásit hodnocení
Melisa W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 8. července 2015
Nice marrigold hostel

Staff, location and price.
7,3
The room was too small but it worth with the price, location very strategic but most of all love the staff named mr.sanny that being very kind n helpful. Good luck for u mr.sanny. thx 4 everything. God bless.. :)
Nahlásit hodnocení
Lenaire J. Skupiny Philippines, 7. července 2015
Stay away from this hotel

Location, location, location
5,7
It was good but I'm not really satisfied. A lot of sellers offering their stuff everytime you walk inside chungking mansion. Did not feel secure inside the building because of some shady business people. Room is soooo small, even smaller in Japan. No common area, you cant leave your things after you check out, the hotel has a horrible smell. I should have listened to the prev reviews. If you have extra money better stay in Shamrock Hotel in Jordan not on this shady place. I really regret staying here.
Nahlásit hodnocení
Padsakorn K. Obchodní cestující Thailand, 6. července 2015
Very nice stayed

Staff very nice , good location, room very comfortable
10
I always keep come back and stay here every time I come to Hongkong very enjoyable and feel like home so I can say this I will come back again.
Nahlásit hodnocení
Felipe M. Jednotlivci Chile, 21. června 2015
ugly and with bad smell building
3,3
You only have 2 elevators , one for pair floor numbers and the other for unpair ....you only have one elevator and there is always people so you will take like 10 minutes to go up/down . My room was with bad smell so i only stayed for one night
Nahlásit hodnocení
May G. Páry Philippines, 19. června 2015
budget hotel

Location, Cleanliness
9,7
I only spent a night. If you are aware of what the Chungking Massion is all about, you know what to expect.I really enjoyed the easy access to the Tsim Sha Tsui MTR station, right accross the street.
Nahlásit hodnocení
Denise M. Jednotlivci Canada, 17. června 2015
Fantastic guest house

very good service
10
Easy access and happy results to stay with smart money
Nahlásit hodnocení
Lou M. Páry Philippines, 15. června 2015
best staff so far

one thing that stood out were the staff, raj and specially sunny were very helpful during our stay. we felt secured during our stay because of these 2
9
Nahlásit hodnocení
Robin S. Páry United Kingdom, 12. června 2015
brand new hostel

Valye for money
9,7
I like cleaning room, clean bed, free wifi, tea and coffe. Friendly staff,
Nahlásit hodnocení
Gary P. Páry Hong Kong, 11. června 2015
Good wifi, good location good servic

good clean staff
10
Hotel is situated in an appartement building opposite to the metro exit In a posh shopping street. For Hongkong this is a cheap place to stay as long as you dont expect too much from it. Room is clean,
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Marrigold Hostel Hong KongMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - KoupelnaMarrigold Hostel Hong Kong - KoupelnaMarrigold Hostel Hong Kong - Interiér hoteluMarrigold Hostel Hong Kong - Interiér hoteluMarrigold Hostel Hong Kong - Interiér hoteluMarrigold Hostel Hong Kong - Interiér hoteluMarrigold Hostel Hong Kong - Interiér hoteluMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyMarrigold Hostel Hong Kong - Půdorysy


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B02