Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Medallion Hanoi Hotel

11 Ma May Street, Hoan Kiem District, Stará čtvrť, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

Ukaž volné pokoje!

Dříve : Viet Anh Hotel
Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Vchod Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Recepce Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty
Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Koupelna Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Koupelna Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Pub/lounge Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hotelu Medallion Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkávání
Oblast: Stará čtvrť Počet pokojů: 70

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 401 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
8,6
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
7,4
Všechna hodnocení (401)
Seřazeno podle:
Ian P. Jednotlivci Australia, 8. února 2016
A worth every cent of a wonderful holiday

Food - Staff - Location
8,7
Could not find better for the price and location. Would recommend to anybody
Nahlásit hodnocení
Phil H. Jednotlivci Australia, 2. ledna 2016
good hotel great location

great location, comfortable beds and friendly staff
6,3
my stay was good although the bed was too comfortable and I slept too long so missed a few things to do. this is a great hotel for people that want to be walking distance to the nightlife of the old quarter.
Nahlásit hodnocení
Isaac G. Jednotlivci United States of America, 28. prosince 2015
Hotel needs to refreshed.

Staff, location,
6,3
The hotel is located in the heart of the old quarter. At night it erupts into a street party. The rooms have poor sound proofing so it is loud. My bathroom had a strange odor coming from it also the general decor needs updating.
Nahlásit hodnocení
Poh C. Jednotlivci Singapore, 24. prosince 2015
Over priced three star hotel overstated ratings

Location good, staff helpful, breakfast food ok
5,3
Average. Expected more for the rates paid. Pictures in the ads were misleading
Nahlásit hodnocení
Teodor J. Obchodní cestující Sweden, 23. prosince 2015
Great location

Location, value for money, charm
7,7
This is an excellent little hotel in the Old Quarters. Efficient staff and nice big room (Junior Suite). The only downside is that getting to the hotel with taxi/car can be a bit difficult due to the narrow streets and pedestrians - but in summary - very good.
Nahlásit hodnocení
Siew H. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 7. prosince 2015
Great hotel, excellent staff and good breakfast

comfort room, good location and and friendly staff
8,3
This was my second stay at Medallion Hanoi Hotel. The hotel located right in the downtown and surrounded by lots of local restaurants and cafes. A short walk to the Hoan Kiem lake. Room are clean and comfortable. Front desk staff were extremely helpful and assist us for some city tours. The best things was we were upgraded to Deluxe room!
Nahlásit hodnocení
Phil H. Jednotlivci Australia, 28. listopadu 2015
good hotel

great location, freindly staff & clean rooms
7,7
my stay was great as expected. The room was clean, bed very comfortable and the staff are very friendly and helpful.
Nahlásit hodnocení
Chee K. Obchodní cestující Malaysia, 13. listopadu 2015
Great location and friendly staff

Surrounding by nice restaurant's, friendly staff and room comfortable.
8,3
What make me interesting is can found many nice restaurant nearby, it's my first choice if I having a business trip to Hanoi.
Nahlásit hodnocení
Chee K. Obchodní cestující Malaysia, 11. listopadu 2015
Great and budget hotel to stay

Room cleanness, friendly staff and many nice restaurant's nearby.
8
This hotel always my first choice if I have a business trip to Hanoi, easy access to nearby restaurants to choose your own foods..
Nahlásit hodnocení
Phil H. Jednotlivci Australia, 8. listopadu 2015
Great hotel, great location

The staff, comfortable beds& clean rooms
7,7
I always enjoy my stays in Hanoi. The Medallion hotel in a great location in the Old Quarter with many good restaurants, street food and bars within walking distance. The staff are very friendly and helpful and speak good English, the rooms are clean and the beds very comfortable. Highly recommended hotel
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
 

Ukaž volné pokoje!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Medallion Hanoi Hotel HanojMedallion Hanoi Hotel Hanoj - VchodMedallion Hanoi Hotel Hanoj - RecepceMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMedallion Hanoi Hotel Hanoj - KoupelnaMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - KoupelnaMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Pub/loungeMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Prostory pro setkáváníMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Interiér hoteluMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Obchodní centrumMedallion Hanoi Hotel Hanoj - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01