nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof

9 Ella-Trebe-Street, Mitte, Berlín, Německo 10557 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hosty MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hosty MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hosty
MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Vchod MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu
Oblast: Mitte Počet pokojů: 296
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 324 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,5
Poloha
9,1
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,3
Všechna hodnocení (324)
Seřazeno podle:
Adrian F. Páry Australia, 13. února 2015
Clean and basic. Good value.

Location, Location and Location
7,7
Great stay, fairly good WiFi (and free!). Staff were considerate. Room had a big issue with cigarette smoke most of the time we were there (it is a no smoking hotel/hostel). The staff took the complaint seriously and believed it was due to short term construction workers. Recommended, really good location and the room was quite nice. Good value for money.
Zinky L. Jednotlivci Philippines, 9. února 2015
Great location

Right beside Berlin Hauptbahnhof walking distance to most of the attractions. Second time here and I would love to stay here again and again.
8,3
My second time here and would love to stay here again. Highly recommended.
Sornnarong T. Páry Thailand, 1. února 2015
Very close to Berlin HB, room and service is great

Location, room including facility e.g. WIFI and staff service mind
9
The location is perfect, there is very close to Berlin HB. The room is great, clean and have all necessary facility. The WIFI is very fast and stable (best in class). The service from hotel staff is excellent, perfect English communication as well as always friendly service
Ratana E. Rodiny se staršími dětmi Thailand, 23. prosince 2014
it's fine

1.Location 2. Price 3. kitchen
6,3
Everything is good but i heard some traveler having a bad time with washing machine and staff
Abel B. Páry Congo, Democratic Republic of the, 9. prosince 2014
Good enough

Location, location, breakfast
7,3
The hotel is rated 3 stars. You get what you would expect from that. Fair self assessment.
Hock C. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 6. prosince 2014
Good location next to the train station

Location, quad room with 4 single beds and design
8
It was a comfortable stay with superb location.
Farrukh I. Jednotlivci Uzbekistan, 2. prosince 2014
NIce area but the rest is just average

Location, location, location
5,7
It looked like a youth hostel. Wouldn't spend there more than one night.
Thi L. Obchodní cestující Vietnam, 1. prosince 2014
Useful

Near main station, have kichen, near shopping
7,3
Good
Min T. Jednotlivci Myanmar, 22. listopadu 2014
adding some advice

location, cleanliness, root top terrace
8,7
One bad thing is the warmer in living room is not function well. I arrvied 12 midnight and when I woke up, it is too cold in the room. Another disappointment is no tooth brash and tooth paste in the bathroom. Single use set is not expensive and I think it should be included. I don't know where I buy tooth brash and paste at midnight and early morning in a new place and so it disappointment me. Location and cleanliness is the most impression things in that hotel.
Ching E. Jednotlivci Malaysia, 21. listopadu 2014
Great location and convenience

Clean room, convenient location and easy access
9,3
I had a good stay here.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

MEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlínMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - VchodMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluMEININGER Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C06