nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Meracus Hotel

11 Hang Dau Street, Hoan Kiem District, Oblast Hoan Kiem- Jezero Hoan Kiem, Hanoj, Vietnam (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Meracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Meracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Meracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hosty Meracus Hotel Hanoj - Balkón/terasa Meracus Hotel Hanoj - Lobby Meracus Hotel Hanoj - Restaurace Meracus Hotel Hanoj - Restaurace Meracus Hotel Hanoj - Restaurace Meracus Hotel Hanoj - Restaurace Meracus Hotel Hanoj - Pub/lounge Meracus Hotel Hanoj - Koupelna
Oblast: Oblast Hoan Kiem- Jezero Hoan Kiem Počet pokojů: 22
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Vynikající

9,2

na základě 610 hodnocení

Poměr cena/kvalita
9,3
Poloha
9,5
Personál
9,3
Stav hotelu / čistota
9,4
Pokojový komfort/standard
9,3
Jídlo/stolování
8,4
Všechna hodnocení (610)
Seřazeno podle:
Ernest H. Jednotlivci United States of America, 11. listopadu 2014
great value

value, location, staff
9,7
This is a great little boutique hotel. The staff, location, value for the money, and breakfast are all great. I highly recommend it.
Koay K. Skupiny Malaysia, 27. října 2014
Great Location and quality room

Room, food
9,3
Trang H. Jednotlivci Vietnam, 20. srpna 2014
Best hotel in town

Comfort bed - location - staff
9,7
This hotel leaves me a good impression abt how its staff serve the requirements of customers. I cant complain more about staff except for the fact that my bed sheet wasnt changed during my 10 days of stay. It might be because i didnt put the sheet changing paper on bed. My sister who accompanied me is a light sleeper. She almost doesnt sleep more than 5 hrs but in this hotel she slept all day long. The bed is super comfortable 👍👍👍👍 Next time we will stay again, no better choice 😊
Hoi I. Jednotlivci Macau, 17. srpna 2014
Enjoyable hotel

Fiendly n surprise service
10
Very nice hotel with friendly service
Tuyen N. Jednotlivci United States of America, 8. srpna 2014
Excellent Value for Money

Excellent location, exceptionally friendly and capable staff, value
9,3
Excellent stay. Would stay again.
Pepie D. Obchodní cestující Indonesia, 3. srpna 2014
Excellent Hotel

Super Friendly Staff, Very good breakfast and Clean
10
I was satisfied with their service
Kalpesh T. Obchodní cestující India, 2. srpna 2014
Good place and great staff

Staff,Comfort etc
8,7
Great.
Melody W. Jednotlivci Canada, 20. června 2014
Boutique hotel in prime location in Hanoi

1. Location 2. Clean room with laptop 3. Nice Staff
10
Kim S. Páry Malaysia, 9. června 2014
Comfortable and homely.

Fast check-in & check-out, friendly & attentive staff and value for money.
9,3
Though this is a small hotel, the management has done a good job. Keep it up!
Bao K. Jednotlivci Vietnam, 1. června 2014
Pleasant and comfortable

Classic design, good location, good service
9

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Meracus Hotel HanojMeracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMeracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMeracus Hotel Hanoj - Pokoj pro hostyMeracus Hotel Hanoj - Balkón/terasaMeracus Hotel Hanoj - LobbyMeracus Hotel Hanoj - RestauraceMeracus Hotel Hanoj - RestauraceMeracus Hotel Hanoj - RestauraceMeracus Hotel Hanoj - RestauraceMeracus Hotel Hanoj - Pub/loungeMeracus Hotel Hanoj - Koupelna


AS-AGWEB-3B06