nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Vybavení Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepce Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízení Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 125
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1093 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,6
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1093)
Seřazeno podle:
Herman S. Páry Indonesia, 10. února 2015
Nice Hotel, friendly staff

Nice and comfortable room, friendly staff, nice breakfast
7,7
Elisa S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 3. února 2015
Comfortable stay

Location, staff, cleanliness
8,3
Its our third stay in this hotel. The service was better this time. The room is as good as before so it seems that every room is maintain to a certain standard.
Yuni H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 2. února 2015
Value for money hotels

Room, ambience
9,3
I can say the ambience in room and corridor was so good. As they do renovation, hmm i cant say it is clean. And the staff reception, not too great since i visited 1st time. Need to wait room (even i mentioned early check in). This is my 8th times stayed there. But i cant meet same staff in reception. So they cant treat me as loyal guest. Well, later should be better with renovate room. (Dont mark up the price or guest will choose beautifull cheap boutique hotel around surabaya)
Felix B. Páry Indonesia, 24. ledna 2015
Good stay

Clean, comfort, good service
8
Kim L. Obchodní cestující Singapore, 22. ledna 2015
compliments

convenient pick-up and drop-off
6,3
Pleasant.
Elisa S. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 22. ledna 2015
Amazing stay

Location, staff, ambience
7,7
It was a decent stay. The location is strategically located in the center of the city. The room was okay though seems a bit old.
William C. Obchodní cestující Singapore, 15. ledna 2015
nothing

nothing
8
nothing
Sri K. Rodiny se staršími dětmi Indonesia, 4. ledna 2015
comfort staying at mecure hotel surabaya

hospitality,cleanliness,location
7,3
By booking through Agoda website
Andi I. Obchodní cestující Indonesia, 28. prosince 2014
Nice and cozy with great staffs

Staff, staff, cozy
9
Great !
Stefanie M. Obchodní cestující Indonesia, 24. prosince 2014
Smells not good in the room, food taste so bad

Good location
9,3
Only 1 day

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - VybaveníMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazénMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03