Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1222 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,3
Všechna hodnocení (1222)
Seřazeno podle:
Budi H. Páry Indonesia, 29. dubna 2016
Old
3,7
Too old furniture
Nahlásit hodnocení
Widyaningrum S. Obchodní cestující Indonesia, 4. dubna 2016
superb hotel, excellent food
6,7
superb hotel, excellent food
Nahlásit hodnocení
Kee P. Obchodní cestující Singapore, 2. března 2016
Good for value

Price, service, location
8
Nahlásit hodnocení
Weng S. Obchodní cestující Malaysia, 22. února 2016
Great hotel with brilliant staff

Value for money, excellent customer service, comfort
10
Great hotel with very friendly staff. Highly recommendable.
Nahlásit hodnocení
Michael J. Páry United Kingdom, 22. února 2016
Weekend in Surabaya
5,7
This hotel is possibly the worst I have stayed at in Indonesia in terms of expectations based on the Agoda score and star rating. Although they claim the hotel has been renovated the room we were in had several faults with a very poor mattress on the bed, a bathroom within which the toilet hardly worked as it was difficult to flush and the shower head was very loose. In terms of cleanliness it wasnt too bad but I have stayed in better. The food at the breakfast was poor to my mind. Finally we had to change keys several times as they constantly lost the information stored on them. On the good side some family we met there were moved to a better room in the new wing when a non smoking room was unavailable in the old wing.
Nahlásit hodnocení
Eric E. Obchodní cestující Indonesia, 24. ledna 2016
Good
4
Good enough
Nahlásit hodnocení
Dyaz C. Skupiny Indonesia, 20. ledna 2016
Clean Room,Good Food,Nice Staff

Service,Food,Clean
8
so far so good, but 1 thing make me uncomfortable about the parking area, they didn't give us any parking card so if something happen to your vehicle who should be responsible???
Nahlásit hodnocení
Aldo R. Obchodní cestující Indonesia, 15. ledna 2016
good room (new wing) and good location

location
7,3
My room at new wing is ok. But the old wing need renovation as my colleagues got rooms there. Overall is ok. Breakfast also ok.
Nahlásit hodnocení
Cyndy M. Jednotlivci Indonesia, 10. ledna 2016
Good location and service

Service, location, the size of the room
8,7
It was a good experience to stay at that hotel
Nahlásit hodnocení
Djoko A. Skupiny Indonesia, 1. ledna 2016
good staff, clean and comfort

reccomended for grup or single, clean, near center city
7,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pub/loungeMercure Surabaya Hotel Surabaya - VchodMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazénMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01