Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Vchod Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepce Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízení Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 125
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1127 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1127)
Seřazeno podle:
Keat S. Obchodní cestující Malaysia, 18. června 2015
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Keat S. Obchodní cestující Malaysia, 17. června 2015
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Dewi W. Páry Indonesia, 8. června 2015
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Cha L. Obchodní cestující Indonesia, 31. května 2015
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Andi P. Jednotlivci Indonesia, 29. května 2015
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Yuni H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. května 2015
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.
Muhammad I. Jednotlivci Brunei Darussalam, 11. května 2015
Recommended Hotel in Surabaya

Location, Cleanliness and Comfortable
10
This is the second time i stay here. The first time few years ago. This time i stay for few night before heading to Padang. The hotel itself located really close to and along Jalan Darmo Road and one can easily join the Car Free Day in Surabaya. Everyhtings fine for me except during the check in process which the hotel management didnt receive my booking from Agoda.Com earlier and that make me waiting at the lobby for few minutes and it made me a bit disappointed as well. This never happened to me before when using Agoda.Com. But overall i like this hotel and definitely will stay here again if i have a chance to go to Surabaya again in the near future. Oh yah..this hotel have their own Blubird Taxi standby at the back of the hotel, so easy to get a taxi then.
Willy L. Rodiny se staršími dětmi Netherlands, 11. května 2015
Our stay in Mercure Surabaya was great!

All in Mercure Hotel was great!
10
Great!
Marlin S. Skupiny Indonesia, 10. května 2015
Comfortable Ladies Room

staff courtesy and speed, location, cleanliness
9,3
We ask for ladies room and got a nice comfortable room with pink pillow and boltster and purple deciration. What a nice surprise
Cha L. Obchodní cestující Indonesia, 1. května 2015
Good

Nice Hotel, friendly staff, good location
8

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - VchodMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazénMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B05