Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Mercure Surabaya Hotel

Jl Raya Darmo 68 - 78, Surabaya Centrum, Surabaya, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárna Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Vchod Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Recepce Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Bazén Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízení Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Lobby Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Koupelna Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu
Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hotelu Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkávání Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Restaurace Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostory Mercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty
Oblast: Surabaya Centrum Počet pokojů: 125
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,8

na základě 1138 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,0
Personál
7,9
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,2
Všechna hodnocení (1138)
Seřazeno podle:
Yuni H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 18. července 2015
Free mini bar is nice touched

room rate
8,3
I was impressed that they offered free minibar now. Even only a small bottle of tea pucuk harum and tiny wafer tango and Top, its nice touched. But unfortunately they often forgot to fill up every day, i need to ask first. And i stayed in new renovated room, its nice but small. Better in previous room. I did early check in abt 4am and i got charge 500k (sigh..) too exp for me but i got promotion price when booked. Then i agreed.
Kenny W. Obchodní cestující Indonesia, 14. července 2015
Wifi faster than others hotel in same class

Wifi, services, hospitality and good facility
8,3
All things are good only food was limit of variant
Samir A. Obchodní cestující India, 6. července 2015
HOMELY STAY AS ALWAYS

1) The location is central but quiet, 2) The hotel & the staff are friendly and warm, 3) Food is quite good and reasonably priced
8,3
My brief stay at hotel Mercure was very comfortable and the staff very friendly
Feris E. Páry Indonesia, 5. července 2015
good good and good

good good and good
7,7
Keat S. Obchodní cestující Malaysia, 18. června 2015
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Keat S. Obchodní cestující Malaysia, 17. června 2015
Good Hotel at Good Location

Good Location, Friendly Staff, Good Price
8
Was a nice experience here. Had really a good time there with many friendly staff in the hotel who would try to accomodate your needs. The location was good and near to the shopping mall, banks, park and etc.
Dewi W. Páry Indonesia, 8. června 2015
Best breakfast

Location, breakfast, room rates
8
Cha L. Obchodní cestující Indonesia, 31. května 2015
Great

Clean, Friendly, Strategic Location
8
Andi P. Jednotlivci Indonesia, 29. května 2015
bedroom and bathroom are spacious, clean and tidy

the room is spacious, the bathroom is clean, the bed and the other furnitures are nice.
9
Kinda like it. Big and clean room and bathroom, located in the heart of surabaya city.
Yuni H. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 17. května 2015
need to be improve

location, room
7,3
Pros: Value for money, early check in process,but i paid 100k for this time :( new breakfast buffet Cons : Dirty pool, i put small money abt 5-10k in dashboard on my car,then they disappear (this is bad things huh).. i checked within 2 days But with the special price. i can say this is recommended hotel. value for money.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Mercure Surabaya Hotel SurabayaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Obchod s kávou / kavárnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - VchodMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - RecepceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - BazénMercure Surabaya Hotel Surabaya - Rekreační zařízeníMercure Surabaya Hotel Surabaya - LobbyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - KoupelnaMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - Interiér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Exteriér hoteluMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Prostory pro setkáváníMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - RestauraceMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hostyMercure Surabaya Hotel Surabaya - Fitness prostoryMercure Surabaya Hotel Surabaya - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A08