Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Vlastní město, Vigan, Filipíny 2700 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepce Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostory Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,0

na základě 207 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,5
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (207)
Seřazeno podle:
Thanh L. Skupiny Belgium, 10. května 2015
Nice hotel

good location, nice place, good breakfast
8
Good
Mario M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 3. května 2015
metro vigan regency needs improvement

ekevator
4,7
I had too much expectation from the hotel which were not met.
Victoria B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 2. května 2015
Bathroom is too small.

Staff are very friendly and pleasant
5,7
This is the only hotel that had available rooms during our visit but otherwise it was okay because of the staff who are very nice & pleasant..
Joey S. Skupiny Philippines, 1. května 2015
over rated hotel

location
4,7
Stephen S. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 26. dubna 2015
Room was very small, big fly in the room!!
4
Room was extremely small with rather small beds. There was a big fly (insect) the whole night buzzing around the room. Lastly we noticed the bedsheets were not replaced as there we hair strands on both beds and also the pillows, so the cleanliness of hotel is also questionable !!! Would not recommend this hotel for families.
Jose R. Rodiny s malými dětmi Philippines, 12. dubna 2015
Stand firm

Cleanliness, accessibility, & affordability.
6,7
When we checked in we encountered some problem with the front desk as they are trying to charge us more. It took us about 30 minutes to work out this problem. They also tried to do the same thing to the next guest after us.
Marciano P. Skupiny Philippines, 11. dubna 2015
my horrible overnite stay at metro vigan regency h

the corridors elevator and location
5,3
the room was very small for five persons. in fact it is only good for 2 persons for thier stay to be comfortable. the breakfast was overpriced as there are too little choices of foods. i will not go bact or even recommend that htel to my friends.
Mary V. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 10. dubna 2015
review

new food and cleanliness
8,7
first i thought its ok when i see the picture in agoda. But when i got there i saw ugly establishment in front and i thought wheres the hotel. U need to go 1st the ugly establishment to see the hotel. But the ugly establishment has a bank and mercury drug thats good i guess.
Rodel C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 8. dubna 2015
Trip to Vigan

1. Accessible location; (2) Near to most tourist destination; (3) Friendly Staff
9
It's good and the location of the hotel is just near in most of the tourist destination.
Vic O. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 4. dubna 2015
Review of Vigan regency hotel
2,7
Disappointing

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepceMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostoryMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada


AM-AGWEB-4D10