Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Vlastní město, Vigan, Filipíny 2700 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepce Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostory Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 30

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 223 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,0
Poloha
7,6
Personál
7,1
Stav hotelu/čistota
7,5
Pokojový komfort/standard
7,1
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (223)
Seřazeno podle:
Jojie B. Páry Philippines, 23. srpna 2015
best location

location, cleanliness, comfort
9
best location, walking distance to partas bus terminal, market and vigan plaza. wifi is not working inside the room and 3rd floor lobby. But you can access it in the hotel lobby. breakfast is good and hotel staff is very accommodating. will recommend to friends.
Nahlásit hodnocení
Arien C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. srpna 2015
great stay

clean, affordable, accessible
9
it was comfortable
Nahlásit hodnocení
Arien C. Rodiny s malými dětmi Philippines, 20. srpna 2015
nice rooms

nice rooms, clean and good ambiance
8,7
twas comfortable and convenient
Nahlásit hodnocení
Yi J. Páry Malaysia, 18. července 2015
Book through Agoda

Location, staff, environment
7,7
Book through Agoda to have a lower rate compared to walk-in rate. We were able to get a late check out for additional 200pesos per hour
Nahlásit hodnocení
Jacqueline L. Páry Philippines, 4. července 2015
just okay for 1 night stay

clean rooms, elevator, near public market
5,3
our stay is "just okay". it's at the back to the public market but quite far to calle crisologo. but tricycles are just in front. the place is clean and the breakfast is just okay (plated and not buffet). the staffs are pleasant but not informative. wifi is not available inside the rooms. also, we don't like how we were treated by the lady owner/manager when we ask them if we can have a late check out. she's quite rude and snob.
Nahlásit hodnocení
Jacqueline L. Páry Philippines, 4. července 2015
our stay is just okay..

clean, near public market, with elevator
5
the room is quite small but cute and clean. the location is quite far to calle crisologo but at the back of public market. tricycles are available outside. breakfast is good but not buffet. staffs are pleasant but not informative. TV is too small. Flat iron is not available (even for extra cost). doors are hard to close. wifi is not available inside the rooms. the lady owner/manager is snob and not friendly at all especially when we ask if we can check out a little late.
Nahlásit hodnocení
Anna L. Skupiny Philippines, 13. června 2015
Overnight Experience

1. Location is good 2. Room is quite spacious 3. Offers breakfast
6,7
It would have been better if the elevator is functioning 100%.
Nahlásit hodnocení
Jeanette L. Rodiny s malými dětmi United States of America, 12. června 2015
Rooms too small

Not good at all, elevator does not open on the third floor
5
Not good
Nahlásit hodnocení
Elmer D. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 6. června 2015
just fine

location
5,7
Rooms are just fine for short stay.
Nahlásit hodnocení
Dulce M. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 31. května 2015
Very accessible, clean facilities and accomodating

Big rooms, has modern designs of rooms and other facilities
9,7
Great! Can be recommended to friends.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepceMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostoryMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada


AS-AGWEB-3B08