nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metro Vigan Regency Hotel

01 Alcantara, Vlastní město, Vigan, Filipíny 2700 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Recepce Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Lobby Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hotelu Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostory Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasa Metro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada
Oblast: Vlastní město Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,1

na základě 191 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
7,2
Stav hotelu / čistota
7,7
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (191)
Seřazeno podle:
Cheril T. Rodiny s malými dětmi Philippines, 30. března 2015
stay in metro vigan

accessible in bus station & public market
7,3
It's okay although they lack manpower. Staff is accomodating and friendly
Carolyn A. Rodiny s malými dětmi United States of America, 26. března 2015
everything has a proce

clean room, superb shower, nice set up.
4,7
I wish they have bigger room, our room is good for 4 people according to websit but not comfortable enough. they should hire staff with customer service experience instead. not worth for my money. thisis an over rated hotel.
Analyn M. Rodiny s malými dětmi Philippines, 18. března 2015
Clean but hot & noisy

Clean
6
Saravanakumar K. Jednotlivci Malaysia, 17. března 2015
Decent hotel

Nice hotel ambience, friendly staff.
7
Had nice spacious and confortable room.Good for short stay. The disadvantages are like shower space quite small, may hit the wall, no extractor fan. The window in the room facing wall!! The WiFi only have coverage in certain floors. Need to go to 3rd floor to get access. Room rate overpriced.
Zephora B. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 15. března 2015
Pleasant accommodation

clean rooms, clean beddings, courteous staff
10
very pleasant
Rosie L. Páry Philippines, 11. března 2015
good location & comfortable

clean hotel, value for money good location
10
The hotel staffs were accommodating. We had a room facing the fountain so we had a nice view. The waterfall suite is so spacious, big bed (good for 4). It is conveniently located in the market a few blocks away from the the city center around 15 mins walk at a slow pace. The complimentary breakfast is good. This is a modern hotel.
Lazar K. Páry Canada, 8. března 2015
good

location, clean, good breakfast
9
Flordelisa N. Skupiny United States of America, 8. března 2015
High school classmate group tour

View, staff
8,7
We had a wonderful few days. With no complain
Clint S. Jednotlivci United States of America, 2. února 2015
Vigan a great place to visit.

Staff, cleanliness, value
9,3
Excellent
Melba M. Skupiny Philippines, 18. ledna 2015
our stay is satisfactory

elevator, ambiance and location
6,7
our stay is ok.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metro Vigan Regency Hotel ViganMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Interiér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - RecepceMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - LobbyMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Exteriér hoteluMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Fitness prostoryMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Balkón/terasaMetro Vigan Regency Hotel Vigan - Zahrada


AS-AGWEB-3C04