nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metropark Hotel Causeway Bay

148 Tung Lo Wan Road, Causeway Bay, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Bufet Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchodní centrum Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostory Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostory Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchod s kávou / kavárna Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koupelna Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koupelna
Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koupelna Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Koupelna Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/lounge Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkávání Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreační zařízení Metropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Causeway Bay Počet pokojů: 266
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 962 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,3
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,4
Pokojový komfort/standard
8,3
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (962)
Seřazeno podle:
Nathaniel C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 18. října 2014
Swimming at Metropark

Honest, Clean, Location
8,3
I left my ear plugs at the locker room at the swimming pool. When I return at night to get it they returned it to me.
Andrew L. Páry Australia, 2. října 2014
Location location

Close to subway great view of bay good food
8,3
Good location easy to find and access from airport.Good resturant with attentive staff
Mark M. Rodiny s malými dětmi Australia, 28. září 2014
Mitchell holiday

Swimming pool on the roof, proximity to Victoria park, harbour views at night
8
It was lovely
Kok K. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 27. září 2014
I'll be back!

Good location, easily accessible to shopping mall and the free airport shuttle bus!
9,3
Keng H. Skupiny Singapore, 15. září 2014
Great Hotel

Great Accommodation, Nice Room, Comfortable
8
Great Accommodation, Nice Room, Comfortable. It is a pleasant stay at this hotel
Florence C. Rodiny s malými dětmi Singapore, 10. září 2014
Good location.

Staff very understanding, good service good options of pillows
9,3
Patrick T. Páry United States of America, 31. srpna 2014
Great value

Good value, nice location, clean room
6,3
This is a good value for a great location. It is terrific for the price I paid (US$117 a nite) For a stopover place to sleep it is perfect. If I wanted more luxury, I would go somewhere else (and alas also pay double more)
Tanaphon K. Obchodní cestující Thailand, 30. srpna 2014
Good location hotel

Good service, Good location, Good condition
8
The hotel is located very near subways, which could take you almost everywhere in HK, the breakfast there is nice, the condition is very clean and standard worth your money
Ng K. Páry Singapore, 29. srpna 2014
The hotel make me feel like coming to home & good.

The area they is very near shopping mall MTR station bus stop if u want to causeway bay around 10 min walk there serivce is good
9,7
Overall is perfect I will go back again & will recommended to my family & friends
Diana S. Páry Singapore, 27. srpna 2014
Perfect!

Great service....Fantastic harbour view from our room.....and great food (dine in)....
10
Just Perfect!

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metropark Hotel Causeway Bay Hong KongMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - BufetMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchodní centrumMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostoryMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Fitness prostoryMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Obchod s kávou / kavárnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - KoupelnaMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Pub/loungeMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Prostory pro setkáváníMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Rekreační zařízeníMetropark Hotel Causeway Bay Hong Kong - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A02