nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Metropark Hotel

Rua de Pequim No. 199, Město Macau, Macao (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Metropark Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Macao - Restaurace Metropark Hotel Macao - Restaurace Metropark Hotel Macao - Restaurace Metropark Hotel Macao - Prostory pro setkávání Metropark Hotel Macao - Prostory pro setkávání Metropark Hotel Macao - Bazén Metropark Hotel Macao - Vybavení Metropark Hotel Macao - Pub/lounge Metropark Hotel Macao - Lobby Metropark Hotel Macao - Vchod Metropark Hotel Macao - Pokoj pro hosty Metropark Hotel Macao - Pokoj pro hosty
Oblast: Město Macau Počet pokojů: 350
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 2184 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,0
Personál
7,6
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,6
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (2184)
Seřazeno podle:
Yong Y. Páry Singapore, 26. ledna 2015
A

a
8
Sherrylyn A. Páry Philippines, 19. ledna 2015
Value for money

Value for money, near shopping of preowned watches, clean
8
Good location, value for money
Wendy C. Páry Hong Kong, 6. ledna 2015
Bad staff service!

room was ok clean, location was good and convenient to shuttle.
5,3
Not a good experience. We arrived around 11am, but was told the room was not ready and to come back at 3pm. Came back at 3pm and still no room available! Staff was unfriendly and couldnt help. We waited another 30mins and had to put pressure on the staff before we could get a room on a lower level.
Marco T. Jednotlivci Italy, 30. prosince 2014
wasted money
3,3
I spent here only one night, I paid a lot but the hotel is not a 4 stars hotel! the room was small and not comfortable, I couldn't sleep because the room doesn't have any kind of soundproofing, you will hear every noises from others rooms, from street and from aisles. The position is not so bad, near some casino and not far from old centre. You can find better with little money more....
Dong M. Jednotlivci United States of America, 23. prosince 2014
decent hotel

no casino, location, price
7,3
Man L. Jednotlivci Hong Kong, 14. prosince 2014
very good location hotel in macau

casino around
9
Liew B. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 29. listopadu 2014
good

location, clean room
8
Jian C. Obchodní cestující United States of America, 26. října 2014
Good location and service

Location, service and value
10
Don't see any problem, but I love the location, it's in the center of Macau.
Atsushi Y. Páry Japan, 24. října 2014
Nothing
3,7
Nothing
Goh L. Obchodní cestující Singapore, 14. října 2014
Comfortable Room

Location, Free Wifi, Price
8
Great mid-price hotel in an expensive city of Macau

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Metropark Hotel MacaoMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - Prostory pro setkáváníMetropark Hotel Macao - Prostory pro setkáváníMetropark Hotel Macao - BazénMetropark Hotel Macao - VybaveníMetropark Hotel Macao - Pub/loungeMetropark Hotel Macao - LobbyMetropark Hotel Macao - VchodMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B02