Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Metropark Hotel

Rua de Pequim No.199, Město Macau, Macao

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,9

na základě 69 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,0
Poloha
8,2
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,7
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (69)
Seřazeno podle:
Sok F. Obchodní cestující Hong Kong, 19. května 2016
Ok
4,3
Good
Eric S. Páry Germany, 5. dubna 2016
comfortable stay and very helpful staff
6
we couldn't find the free shuttle service at the Ferry terminal nor did anyone know about it there. Aside of that everything went very well. Free room upgrade, very accommodating staff, granted extended hours for late check out. We were very happy with our stay
Xiaolan X. Rodiny s malými dětmi China, 4. dubna 2016
perfect and nice
6,7
it's so nice to help me upgrade to deluxe room for free. the room is clean and quiet. there is a small indoor pool which is enough for children, and the staff is so kind. the location is good, near to grand lisboa hotel if you want to enjoy the casino.
Lai S. Skupiny Malaysia, 16. března 2016
good location and nice room
5,3
location is good, there are few restaurant nearby the hotel
Tin C. Obchodní cestující Hong Kong, 10. února 2016
Hygienic room
4
Bed is extremely comfortable and I did enjoy the stay in Macau .
Meiting H. Páry China, 9. února 2016
Very nice hotel to stay!
6,3
I like the attitude of the girl when we checked in, very nice and provide the information very clearly. I like my staying here in Macao. Good location. Convenient shuttle bus to ferry terminal.
Cuiling C. Jednotlivci China, 9. února 2016
Wonderful !

The room is really big, it's easy to go anywhere ,, so quiet.
9,7
Nice.
Kenny N. Rodiny s malými dětmi Singapore, 8. února 2016
good location & great svc

food, location & svc
8,7
Good
Leung J. Páry Hong Kong, 7. února 2016
Over expectation

Convenient, clean and new
7,3
The hotel is clean, the bed is comfortable, the staff are nice and helpful.
Milana R. Páry Russia, 2. února 2016
Good hotel
4,7
Convenient location, friendly staff, it was very cold at the night but when I asked the staff to help they sent us a heater immediately.
1 z 1 hodnocení
Metropark Hotel MacaoMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - KoupelnaMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Pokoj pro hostyMetropark Hotel Macao - Interiér hoteluMetropark Hotel Macao - Interiér hoteluMetropark Hotel Macao - Interiér hoteluMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - RestauraceMetropark Hotel Macao - Prostory pro setkáváníMetropark Hotel Macao - Prostory pro setkáváníMetropark Hotel Macao - BazénMetropark Hotel Macao - VybaveníMetropark Hotel Macao - Pub/loungeMetropark Hotel Macao - LobbyMetropark Hotel Macao - Vchod


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A02