Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Metropark Mongkok Hotel

22 Lai Chi Kok Road, Mongkok, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 3903 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
8,5
Personál
7,3
Stav hotelu/čistota
7,4
Pokojový komfort/standard
7,3
Jídlo/stolování
6,6
Všechna hodnocení (3903)
Seřazeno podle:
Wong J. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 4. května 2016
Excellent location and value for money
6
Overall ok except lots of noise from room doors closing.
Nahlásit hodnocení
Tan S. Skupiny Singapore, 2. května 2016
Metropark Mongkok experience
6,7
I have always choose to stay at this hotel whenever I in HK due to its proximity to Prince Edward MTR. It's just across the Hotel. For this trip, I stayed in the newly refurbished room and I'm pleasantly surprised by the space as compared to the old rooms. I have also tried the breakfast buffet which serve a decent spread. The hotel is suitable for those with family and wants to immerse themselves with the lives of hongkonger.
Nahlásit hodnocení
Kim W. Páry Australia, 2. května 2016
Pleasant Stay
5,7
Good value for money and a good location. Very pleasant staff and breakfast was also good. However the wifi was atrocious but this was the only downside.
Nahlásit hodnocení
Ying F. Páry Singapore, 1. května 2016
Highly recommend
5,7
A newly renovated hotel.. I would highly recommend it.. 2 mins walk from Prince Edward MTR.. Within walking distance to Mongkok... No lack of food and shops nearby....
Nahlásit hodnocení
Irene N. Skupiny Malaysia, 1. května 2016
Requested for double bed.
4
The double bed was provided, but given a room with the pillar in the middle of the room. Disappointed with the arrangement.
Nahlásit hodnocení
Điện D. Páry Vietnam, 30. dubna 2016
Good Location !!!
5,3
Good location , very nice room , can you seat A21 bus go here!
Nahlásit hodnocení
Margaret T. Páry Australia, 30. dubna 2016
Good position and very helpful with info re maps a
5,3
Noisy first night from room beside us but settled after telling front desk of lack of sleep. Would definitely stay there again if we visited Hong Kong. Only negative was lack of hotel info...books in drawer but empty. Hotel in middle of refurb.
Nahlásit hodnocení
Yee S. Páry Singapore, 27. dubna 2016
Glad to have chosen the right hotel
4,3
This is the 3rd year we travelled to Hong Kong and happy that we had chosen to stay here. It's easy access to the places we visited. The downside is the hotel happens to have some renovation going on during our stay and the drilling just makes us wants to get out of our room instead of staying in to rest.
Nahlásit hodnocení
Ting S. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 26. dubna 2016
improvement
5,3
they should provide maps for tourist.
Nahlásit hodnocení
Andrea Y. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 26. dubna 2016
Family with teens
4,3
Room size is not true to what is on the images. Very small rooms/suites. Under construction so noise can be heard from the room.
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Metropark Mongkok Hotel Hong KongMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Exteriér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Prostory pro setkáváníMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Interiér hoteluMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestauraceMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestauraceMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - KoupelnaMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestauraceMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - RestauraceMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmáMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - ApartmáMetropark Mongkok Hotel Hong Kong - Apartmá


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B08